- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég hívták fel a figyelmemet a Strava szolgáltatásra, szerintem nézd meg, regisztrálj be (illetve igaz ez persze a többiekre is). Elég sok eszközt támogat, köztük a polar cuccokat is, egy közös, mondjuk úgy platformfüggetlen online log a mozgásadatoknak. Szimpatikus, mert különböző gyártóktól származó eszközöket használó emberek tudják egymás tevékenységeit követni, illetve ha eszközt és egyben gyártót váltasz, akkor nem vesznek el a felhőben tárolt adataid, mert átmész az új adataiddal másik gyártó felhőjébe.
-
zharkanyi
tag
Én a zerge.info oldalon nézném, ott elég részletes leírások vannak. Sok órához tesztek is.
Kb. egyetlen lényeges paramétert látok az esetedben, mégpedig az üzemidőt. Túrázásnál azért előfordulhat elég hosszú is. Nézd meg, hogy az üzemidő GPS használat mellett elég-e neked.
-
zharkanyi
tag
No ez érdekes. Mi az, hogy a telefon nem talál jelet?
Akkor annak valami baja van. Egy normális telefonban ugyanaz a tudású chip van, mint az órákban. Ami különbség lehet, hogy nem figyelnek annyira az antenna elhelyezkedésére.Túrázáshoz én nem vennék órát, vagy ha igen, akkor kb. a legolcsóbbat a Polar, Suunto, Garmin hármas GPS-es kínálatából.
Egy 50-100eFt-os óra tudásának nagyon kis részét használnád ki önmagában a trackeléssel. -
Coc@s
őstag
Az én FR235-öm azt hiszem talán az iPon-tól származik (kaptam).
Két év garancia van rá, de gond esetén az iPonhoz kell vinni, vagyis az un. "Bolti garancia" esete forog fenn.
Az iPon intézi a garanciát, valszeg külföldön.
Ilyen szerintem ez az RBX-es dolog is.
Megnéztem, az RBX nincs a hivatalos viszonteladói listán a Mavigate honlapja szerint.
Tudtommal a Navigate-en keresztül forgalmazott termékek 12 hónap garanciát kapnak, viszont azt a Navigate - mint a magyarországi - egyetlen ! - hivatalos forgalmazó intézi, és igen korrektül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest