- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Köszi. Vettem egy készüléket, most töltöm,majd kipróbálom azzal is a tölteteket. Első blikkre jó, hogy adtak több fedőt, mert szerintem az lesz az első amit el fogok hagyni.Lehet jobb lett volna valami csúsztatható fedél. A tisztítás bonyolultabbnak tűnik mint az IQOS-nál. 1340 mAh akksi van benne. Szerintem az egy feltöltéssel 20 szál kicsit túlzásnak tűnik, de majd meglátjuk.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Elírtam. Sárgadinnye az görögdinnye. Kipróbáltam és szuper az íze.
-
FіkuszKukіsz
őstag
A kék ID-t próbáltam egy Pluscig S9 készülékkel. Hasonló elven működik mint a Pulze, de ezen állítható a hőfok, idő, előhevítés. 350 fokon erőteljes íz, 0 kukorica íz, rendes "füst" van végig. 4 perc alatt nem fogyott ki a szusz, a HEETS (pl. Russet) ilyenkor már csak szuszogott. Utána 315 fokon próbáltam, 5 percig ment, végig folyamatos "füst". Íz lágyabb, jobban bejövős.
Úgy néz ki lett egy újabb vásárlójuk.
Ízesítettből egy sárgadinnyéset vettem. Azt még nem próbáltam, de ha ez is be fog jönni, akkor a Glo megy a fiókba.
A Pulze készülékkel mennyi ideig lehet szívni egy töltetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest