Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
"Viszont ami meglepő, hogy nem igazán határoz ez a működésben."
Ó dehogyisnem. Pont ezt akartam írni még mielőtt elolvastalak, hogy nagyon érződik a Pulse-nál a szennyeződés megléte. Sokkal kevesebb és kaparósabb gőzzel jár, ha koszos... szóval napi 3 kapargatás minimum, legalábbis nekem. Nem baj amúgy, így legalább tudom, hogy nem az elhasznált szétégett szutykot szívom.
-
Dönc
tag
válasz
deadwing #298 üzenetére
Párom kissé elhanyagolta a saját Pulze-a takarítását. Az a baj, hogy a csavargatás ez ellen nem véd. Szerintem 1 órát elpöcsöltem vele, mire az égett lerakódásokat sikerült kiszednem a töltet üregéből. Volt itt minden, amit bevetettem, de végül sikerült. Durván megszilárdult a cucc benne.
Itt is a kapargatás vezetett eredményre, meg az, hogy próbáltam Békás nedves fültisztítóval feláztatni a retket.
Az a baj, hogy a gyári kefét és kapargató eszközt én picit kevésnek érzem még úgy is, hogy naponta 1-2 alkalommal pucolom a sajátomat, de itt is látszottak hasonló jelek. A hevítő mellett rendesen rá tud égni a cucc a tövében is, illetve ahova a töltet megy ott is. Viszont ami meglepő, hogy nem igazán határoz ez a működésben. -
deadwing
addikt
Nem cseréltettem ki. Nekem jobb így, mert a végén könnyebb a nagyobb benne maradt szutykokat kikopogtatni belőle. Amúgy a balanced blue lett a full nyerő. Egy dolog miatt bosszankodom csak, az pedig a kerámia koszolódása. 2-3 cigi után már takarítani kell, de van hogy 1 után is vastagon ráragad a cucc a kékből. lyenkor jön az, hogy alig tudom beledugni a töltetet. A gyári keféje semmit nem ér, túl puha, max ha fúrógépre kötném fél órára, talán leszedné a ráégett cuccot.
Szóval folyton vakargatom a kis kaparójával. Havernak volt mákja, mert még régebben mikor rendelt valami kínai hasonló hevítőt, akkor kapott hozzá egy sokkal masszívabb sörtés kefét, neki azzal jóval hatékonyabb a tisztítás.
Ja még valami. Nem tudom ti hogy használjátok, de nálam a brutál gőz akkor jön, ha első slukk után tekerek egyet a tölteten. Fordítok rajta kb fél fordulatot és akkor indul meg mint az állat. Vagy van még egy tipp, ha bedugás előtt párszor fújok át rajta kis levegőt a dohány felől. Ilyenkor gondolom kap egy kis párát, amit felszív a töltet és jóval barátságosabb lesz ami kijön belőle, nem lesz olyan száraz. Mondjuk ezt már rég csináltam, mióta rájöttem a tekerésre, azóta nem nagyon...
Szóval egyelőre ennyi. -
dokee78
félisten
Healcier
Genmist
TqsEzek közül valamelyik jó a Pulzeba?
-
felhívod az ügyfélszolgálatot, végig vezetnek pár kérdéssel egy folyamaton , hogy biztos rossz a gép, majd kapsz egy cserekódot sms-ben és a lakóhelyedhez legközelebbi cserepontra irányítanak .
Ott bemutatod az sms kódot ,gépen bepötyögik egy oldalon, jóváhagyja a rendszer és kapsz egy másik gépet te meg ott hagyod a rossz gépet nekik. A Blokkot ne hagyd ott ,az érvényes az új gépedhez is. -
Gloob
addikt
Valószínűleg tönkre ment az 1 hónapos Pulze 2.0. Teljesen feltöltve is csak éppen hogy langyosra hevít. Ha elpattintom az ízgolyót akkor csak annak az íze jön gyengéden, de semmi "füst", gőz semmi. Kedden hívom az ügyfélszolgálatot. Hogyan megy náluk a csere, és kb mennyi idő alatt zajlik le? Másnak volt már hasonló, vagy pont ilyen gondja?
-
Gloob
addikt
Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor a héten szerdán kerestem a két új ízt, és a trafikos hölgy azt mondta, hogy ha tudok mutassak róla képet, mert ők még nem hallottak róla, hogy ilyen lenne. Megmutattam az itt lévő képeket, de akkor is állította, hogy nincs még forgalomba, mivel nekik jön az értesítés, és ők tudnának róla, ha ilyet már lehetne rendelni! No csütötrökön egy másik boltból az asszony hozott mindkettőből. Tudni kell, hogy itt minden trafik kedden kap árut.
-
Dönc
tag
Megéri végigpróbálni egyébként mindet, nekem csak egy volt ami nagyon nem jött be a Polar capsule. Ez a sima pattintós mentolos. Számomra borzasztó a mentol íze benne. Viszont a többi mentolos bejött.
Én sokáig úgy voltam vele, hogy normál cigit szívtam, holott már mindenki körülöttem IQOS-t. Aztán párom is átnyergelt IQOS-ra és kipróbáltam. Őszintén nem nyerte el tetszésemet, de én is erőt vettem magamon.
Aztán végül úgy jutottam el a Pulze-hoz, hogy elkezdtem venni az iD-t az IQOS-hoz, mert eléggé átment gagyiba a HEETS, vagy csak én fogtam ki indoklatlanul sok gyári hibásat. Aztán úgy voltam vele, ha már iD, akkor kéne a hozzá való készülék is.
Fun fact, hogy a két Pulze-t olcsóbban vettem összesen, mint az IQOS 3 Duot, ami pedig akkor épp 10000 ft-ra volt akciózva. -
Storms
őstag
Szerintem akkor az lesz, hogy lassan végig megyek az összes fajtán. Egyébként a GLO-nál sokkal erősebb az ízvilág.
Ami viszont felb.szott a trafikban, hogy mikor kértem az ID-t, mögöttem megszólal két faszi, hogy mi nem szívunk ilyen szart, hanem a rendes cigit. Nem kell cipelni a készüléket sem. Nem akartam vitát, így hagytam. De azért na... -
Kéket szeretem, az olyan semleges. Amúgy sima mentolost szívok most éppen ( Ice ) és az Új Cosmic-ot néha elpattintom néha nem.
Bronze nekem sem a kedvencem, a kikönnyített szűrővel barátkozni kellene. kifejezetten dohányról átállóknak szokott bejönni, mert azoknak még így is gyenge tud lenni, attól függően, mit szívtak elötte. -
Dönc
tag
Darabokban viszont sokkal nehezebb kiszedni, mint egyben. Volt amikor vagy 10 percet szórakoztam vele.
Viszont megfigyeltem, hogy csak a Blue ilyen, hogy szétesik. Mondjuk ebből fogyasztom a legtöbbet, Bronze inkább itthon nyugiban fogy.
Amúgy ma elő kellett vennem az 1.0-t, mert sikeresen lemerítettem a 2-est, sokkal jobb a 2.0 még, ha ez a beleszorulás néha meg is esik. -
Storms
őstag
Köszi szépen. Meg is vettem a 2.0 modellt. Volt itthon TQS hevítőrúd, mondom ki is próbálom. Hozzá voltam szokva, hogy a GLO-nál a végén csak kihúzom a töltetet és eldobom, ennél is ugyanazt csináltam ösztönösen, és nem húztam fel a tetejét. Így aztán fel sem lehetett húzni, csak miután kiszedtem a bent ragadt cuccot.
Melyik a legerősebb ID ami hasonlít az igazi cigarattákra? Rich Bronze?
Egyébként az összes dohánymentes hevítőrúd, mint a levegő olyan(TQS, Anita, stb..). -
Dönc
tag
Helyzetjelentés.
Vettem ma egy-egy dobozt az új ízekből és arra jutottam, hogy a Polar Capsule Yellow igazán jó lett, a kapszulát egyszer roppantotam csak el, a többit anélkül szívtam. Ez furcsa felfedezés, mert az összes ilyen "pattintós" cucc csak ettől lett vállalható számomra eddig.
Másik meglepő dolog, hogy nekem a Capsule Polar abszolút nem jött be (valszeg ezért is feledkeztem meg róla fentebb): pattintás nélkül semmi, egyébként meg visszarepített gyermekkoromba és az Amodent fogkrém ízét hozta, így ettől is jobban tartottam.Cosmic Blast se rossz, de engem kisértetiesen emlékeztet a Fores Purple ízére, bár annál tuttifrutibb az összhatás valóban. Szerk.: meg sikerül fogni ennek is a velejét, olyan mint azok a retró gömb alakú üreges rágók, amikor a legintenzívebb az ízük. Ha így nézem ez is egy fajta időutazás számomra.
Ide is teszek képet, hogy miről van szó, ha rápróbálnátok:
-
Dönc
tag
Lemértem, majdnem másodpercre pontosan 5 percig hevít (a 2.0, az 1.0 4 perc) és nem számol slukkokat. Ami nekem szimpi feature még benne az eco mód.
Szerintem érdemes iD-val használni, ebből jelenleg 1590 Ft egy doboz. Ezzel végig kellő mennyiségű pára van. Én a Blue-t és a Bronze-t váltogatom ezek sima dohány ízűek. Majd holnap veszek az új ízekből.
HEETS-el próbáltam még ki, annak szerintem sok az 5 perc. De ami HEETS kompatibilis szerintem minden belemegy. Gyakorlatilag megölhetetlen benne a hevítőrúd, kell is, hogy masszív legyen, mert az iD nagyon tömör.
Összedem ide egy helyre, hogy milyen ízek vannak jelenleg iD-ból (b. posztjaiból utólagos engedelmével):
-
Storms
őstag
Üdv!
Mennyibe kerül most a dohányboltokban a Pulze készülék? Akár az 1.0 is érdekelne. Glo készülékről váltanék. Érdemes? -
Szia
A Polar Capsule Yellow : Mentolos ID sárgadinnye ízesítéssel
Capsule Cosmic Blast : Áfonya és Narancs hivatalosan,szerintem inkább TuttiFrutti.Nem emlékszem,hogy ennek volt e mentol íze,de szerintem enyhén igen,de nem 100%.Próbáltad az alacsonyabb hőfokkal is őket?Én a sima ŕégebbi sárgát (Yellow)javasolnám neked alacsonyabb hőfokon.Nem mentolos ,van egy enyhe mellékíze.
-
Tira76
friss újonc
Szia! Engem a ket uj iz erdekelne, ami most lesz forgalomba ID toltetnek? Tovabba: a bronz nagyon eros nekem, meg a Velvet iz is
sajnos, mivel 5.napja probalgatok atallni PallMallrol Pulzra, meg keresem az izt....) nincs vmi otleted? A gorogdinnyes es az erdei gyumis bejott, csak a mentol benne nekem eros, foleg a vege fele... Viszont a dohany izuekbe meg erzem a hevitos mellekizt... pattintos kulon vetelen is gondolkodom, hogy a mentol izt teljesen kizarjam es csak enyhe gyumolcsot erezzek. Ugy erzem kezdem feladni, eros a vonzalom vissza rendes cigire...
-
Dönc
tag
válasz
Solya0714 #256 üzenetére
Az 5000 Ft és mellé 2 doboz iD elég jó ajánlat, nem is láttam ilyet sehol eddig.
Egyelőre azon töröm a fejem, hogy hogyan tudnék megválni az IQOS-tól, nekem nem vált be és itt van rakin az 1.0-ás és 2.0-ás Pulze is. Mérhetetlenül fel tudott cseszni a 12-14 slukk limit normál cigi után az IQOS. -
Dönc
tag
-
deadwing
addikt
Na, nekem sikerült 2 naposan tönkretenni a gépet. Igazán ettől nem romlott el, csak nincs már többé védelem a kosz ellen. Nekem sosem csukta le magától a fedelet a töltet kivétele után, mindig kézzel kellett becsukni, mondjuk ez lehet normális, nem tudom. Szóval egy ilyen után persze leejtettem, a kis záró biszbasz 2 pöcke szépen ki is tört. Így most nyitott lett... Amúgy eddig Rich Bronze és Velvet Copper ami számomra jó. A Balanced Blue se rossz, de ennél a doboznál valami gyártásprobléma lehetett, ez az a töltet ami olyan szinten kemény, hogy kínszenvedés beledugni, még forgatva is. Majdnem eltörik mire belemegy.
Amúgy összeségében úgy érzem jó lesz. Mondjuk az alufóliát elhagyhatnák, némelyik olyan forró lesz, hogy megsüti a szám szélét... -
Dönc
tag
válasz
ratcache #249 üzenetére
Vettem ma egy Russet Heets-t, pulze 2.0-val elég hasonló, mint a Velvet Cooper. Igaz a Heets nem bírja ki az 5 percet, hamarabb le kell lőni az eszközt, mert porrá szárítja a töltetet 3-4 perc után, eco módban is határeset.
Ami viszont meglepő, hogy nekem az Iqos + Heets párossal voltak bajaim, de Pulzal ezek nem jelentkeznek. Gondolok itt arra, hogy fiam is megjegyezte a Russetre, hogy büdös és Iqos-al volt is egy jellegzetes szaga, ezt most nem tapasztaltam. -
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Villanyszerelés
- Suzuki topik
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest