Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deadwing

addikt

No aki azt mondja, hogy vágott dohány van benne az gondolom még nem szedte szét. Valamelyik agyas marketinges jó ötlete lehetett, de ez konkrétan a vásárló megtévesztése. Nem is értem. És itt a fórumban is van aki ezt bekajálta. Bárki szétszedheti, megnézheti. Én megtettem. Ennek olyan szinten nincs köze a dohányhoz, mint a Heets-nek.
    Sőt... az ID-nál tisztán le lehet kaparni egy réteg "valamit" ami látszólag valami papír hordozórétegen van rajta. És ilyen oszlopokból áll az egész. Ez nem dohány. Olyan mint valami papírra rágőzölögtetett réteg. Le lehet kaparni. Mire hivatkozik az, aki azt mondja, hogy nem látott még ilyen finomra vágott dohányt? Vagy csak belenézett a végébe?? Könyörgöm, szedjen szét egy töltetet, nézze meg jobban. Köze nincs a dohányhoz. Heets-nek inkább van köze hozzá azt nem tudtam ilyen szinten elkülönítve lekaparni és az szálakra bomlott. A fotókon látszik minden. Mondjuk én épp most akarok a Heetsről átállni erre, szóval magam ellen beszélek, de számomra tisztán az látszik, hogy ez is egy aromákkal meg nikotinnal átitatott termék, mint ahogy az összes többi. Szóval ez a marketing maszlag egész egyszerűen felháborító számomra. Miért kell ezt?

Ez az ID:

HEETS:

60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés