Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
No aki azt mondja, hogy vágott dohány van benne az gondolom még nem szedte szét. Valamelyik agyas marketinges jó ötlete lehetett, de ez konkrétan a vásárló megtévesztése. Nem is értem. És itt a fórumban is van aki ezt bekajálta. Bárki szétszedheti, megnézheti. Én megtettem. Ennek olyan szinten nincs köze a dohányhoz, mint a Heets-nek.
Sőt... az ID-nál tisztán le lehet kaparni egy réteg "valamit" ami látszólag valami papír hordozórétegen van rajta. És ilyen oszlopokból áll az egész. Ez nem dohány. Olyan mint valami papírra rágőzölögtetett réteg. Le lehet kaparni. Mire hivatkozik az, aki azt mondja, hogy nem látott még ilyen finomra vágott dohányt? Vagy csak belenézett a végébe?? Könyörgöm, szedjen szét egy töltetet, nézze meg jobban. Köze nincs a dohányhoz. Heets-nek inkább van köze hozzá azt nem tudtam ilyen szinten elkülönítve lekaparni és az szálakra bomlott. A fotókon látszik minden. Mondjuk én épp most akarok a Heetsről átállni erre, szóval magam ellen beszélek, de számomra tisztán az látszik, hogy ez is egy aromákkal meg nikotinnal átitatott termék, mint ahogy az összes többi. Szóval ez a marketing maszlag egész egyszerűen felháborító számomra. Miért kell ezt?Ez az ID:
HEETS:
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest