Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz semetka #36363 üzenetére
Én holnap fogom megkapni (előrendelés). Nagy valószínűséggel pár napig nem fogok vele játszani, az első két része is pihenőágon van, amióta megvettem. Minden esetre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz…
…más…
Van valakinek Logitech Driving Force GT kormánya? Ez alá nem szeretnék menni, de ezért is kicsit sokallom a 35 ezer HUF-t. Leginkább GT5-re használnám (kontrollerrel szinte irányíthatatlan számomra ez a játék). Ár/értékben van valami jobb? (nem szeretnék több 10 ezerrel jobb kormányt).
Dead Island: számomra kicsit csalódás…szintén előrendelt játék volt. Kb 3-4 órát játszottam vele. Minden alkalommal újraéledtek a zombik azon a helyen, ahol már kinyírtam őket egyszer…Az elején tartok (hónapok óta), de lehet hogy így is marad...
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest