Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79396 üzenetére
A TR Legendset a maga idejében pécén néztem és ott volt "nextgen" kapcsoló - ps2/ps3 kinézet között lehetett váltogatni, brutttálisan ette a gépet a sok uj effekt, de nagyon szépnek számított. Az Anniversary pedig szerintem(!) ma is megállja már a helyét, csak ahogy írod - nehéz. Underworldre kíváncsi leszek, milyen ps3-on, jó lenne ha ott már az fps gondok sem jelentkeznének, de illúzióim nincsenek. Kérdés végére jutok-e az Anniversarynak (anno egyszer már - nem ps3on - sikerült!).
#79397 Dinomano
félreérthető voltam, HP2-t ps2-n játszom, a HP "remake" megy ps3on (és nem, nem a nem a 2021-es remazter )
Extraction-t szerintem CSAK move-al van értelme játszani. Railshooter kontrollerrel az szvsz 0 hangulat. Lőj egyet, meg egy kamerát, van sok jó játék hozzá (ha szereted ezeket!)
#79398 NTSC Jani
újakból nekem a shadow a kedvenc, szép, animációk is javulgattak, végre megint több a fejtörő#79399 Dinomano
ha ma játszod, akkor az FF13 a mai xboxon 4k környékén fut a maga idejében az átvezetők jobbak voltak blurayen, tény
Halo4-ben pedig olyannyira egyetértünk, hogy számomra az a pre-prevgen legszebbje (noha a tlou és az uc1-2-3 kedvesebbek a szívemnek, szóval páros napokon ez utóbbiakat favorizálnám, szépségre is ).#79406 blountex
persze, hogy a 75->144 ugrás már nehezebben észrevehető én pl a 60->120fps ugrást már egyáltalán nem látom (a mostani konzolgen spec játékaiban), MINTHA érezném, de valszeg placebo. Ellenben a pal-ntsc AZONNAL szembetűnő, ott a 25 helyetti 30fps brutális ugrást tudott jelenteni (ps1 éra).... pláne h akkoriban a motion blur sem létezett, amire pedig óriási szükség lett volnanekem a ps3 éra 720p->ps4 éra 1080-je is felüdülés volt, végre 1080p képet kaptam a 1080p kijelzőmön (régen nem volt 720p kijelző! kvázi mindenki mosott képet nézett a 768p/1080p kijelzőjén!)
#79409 vm93hun
jogos, és persze a 21.5"-ön kevésbé látszódnak/-tak a kevés pixelből adódó aliasng gondok is, mint egy 40"-en (anno). anno ez egyébként jobban zavart, most utólag már szinte szeretem a zsizsegést, hiszen inkább nosztalgikus érzést kelt, nem kell bosszankodnom, hogy "basszus, hogy ez a legjobb és nincs jobb" (van jobb, csak a játékok többé már nem nekem készülnek)a gyűjteményed tetszetős van sok közös pont
off: quake4-edhez van q2 lemez? 1080p 60fps, imádom h így nyomhatom, kontrollerrel!!#79415 NTSC Jani
nekem egy hdcp-killer hdmi-splitterem vanRatchet All4One-t van kivel játszani coopban? haver, gyerek, stb? annak NAGYON-NAGYON jót tesz, ha úgy játszod, ahogy kitalálták. Mert egyébként "visszalépés" az említett "trilogy"hoz képest.
#79425 Drughi
mennyi idős a gyermeked? Ha 10+, szerintem regelj neki psn accot, később majd viszi tovább ps4-5-6-ra, jó lesz az - trófeák, történelem, stb. Ha pici gyerek, akkor jó az offline, nem számít annyira még jóideig
A nagy-rezetet jóltetted!"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79432 üzenetére
Én is belekezdtem a The Run-ba, de egyébként az csak egy legenda, hogy "rövid játék"
Nyilván sok múlik azon, hogy mennyire vagy profi és milyen nehézségen nyomod - sok újrakezdés, challengek, stb rendesen megnövelhetik a játékidőt, még akár a HP játékideje fölé is (anno sokan emlegették, hogy 2 óra alatt végigmész amerikán és ennyi, valszeg ez maradt meg sokakban).Rivalst inkább PS4-en nyomd majd, ha teheted (és ha nem vonz valamiért a ps3 éra jobban)
Nekem elöl van még mind a 4 gép, nem is férek el rendesen és "ronda" a konzol-kavalkád.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz NTSC Jani #79442 üzenetére
ez pár hete volt téma és nem ilyen egyszerű a DS3 pécés üzemeltetése rémálom.... akinek van kedve ezzel mókolni, hajrá, ill. lehet szerencséje is a próbálkozónak, de szinte bármi mással nagyobb esély van a sikerre
#79438 Drughi
sok játékban megy a DS4 is (ps4 kontroller)... vagy mindenhez kell, elsődleges kontrollernek?más konzolod van esetleg?
mert vannak átalakítók, amivel ps4, xbox kontrollerek is használhatók ps3-on....
[link]
[link]"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Buskerud #79472 üzenetére
Ha hackelt a gép, akkor el van allítva a ventivezérlés, de itt ilyenről nem szabad beszélgetni.
Ha nem hackelt, akkor... nos, ahogy mondtam, hackelt konzolon allítható a venti sebessége ;) (ha kell az origi gép, add el hackelten es vegyel egy hackeletlent).Nincs jobb ötletem.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Buskerud #79475 üzenetére
Ha leesett a gép, akkor lehet valami mechanikai sérülés, elmozdulás, akár a ventillátorban is, ami miatt a nagyobb fordulatnál ennyire elviselhetetlen lesz a hangja... (vagy csak az elvárásaid megasak? azért egy "hibátlan" slim/superslim is tud visítani és mindenkinek máshol van a határ )
De lehet a vezérlés ment valahogy tönkre, akkor a hack se lesz megoldás (ha nem vezérelhető "jól" a venti). Egy próbát megérhet.
NTSC Jani: én nem merném az eredeti profilomat hackelt gépen használni, de te tudod (sőt, én visszavarázsolt gépen se )
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79498 üzenetére
+1
egy játék alatt meg lehet szokni. nekem anno ez a halo3 volt, azóta én is mindent csak kontrollerrel... (még a kompetitiv fps-t is - pécén, egeresek ellen nem mondom, hogy jó vagyok!)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz vm93hun #79514 üzenetére
létezhet?? mi sem természetesebb dlc-k esetén. de itt nem állt meg a sony!!!!
a save fájlok is régiókorlátosak tudnak lenni... és nem csak úgy, hogy az usa JC2 mentése nem megy az eu-s JC2-vel: akár EU-n belüli országonként is eltérő lehet a korong, és/vagy akár a fizikai magyar járékod sem biztos, hogy megy a magyar storebol digitálisan vett magyar játékod mentésével
-
-
arty
veterán
válasz tboy93 #79534 üzenetére
sztem én is a majdan levetett 120+250es ssd-im teszem a ps3-akba.... csak a ps3as hdd csere az egy rémálom a ps3as PSN-el .............. (b.) verzió: backup - restore, szintén 2 teljes nap....)
-
arty
veterán
válasz #72688384 #79536 üzenetére
ahogy tboy írta: lassú, borzalmasan körülményes minden.
de ha usb-s hdd-re backupolok, az se sokkal gyorsabb, éppen csak egyszerűbb.....tboy93: jah, nagyon "nehéz" a kz2 irányítása, nagy a delay - a grafika ára sajnálom, hogy nem hardon szembesültél a főbossal
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79547 üzenetére
világfájdalom, hogy a 4 óta nem jött új... (és nem is fog, mamár egy szimpla, lineáris fps nem ér semmit, "eladhatatlan" )
kerti008: nem tudom elképzelni, hogy az az ssd a ps3as felhasználás mellett akár csak langyos is legyen
-
arty
veterán
válasz kerti008 #79550 üzenetére
Egy lineáris fps-től a 25-28 ezerért kapsz 6-10-12 órányi játékidőt. Ez a játékidő lehet jó is, rossz is, nem tudod előre, de mondjuk egy végigjátszásra oké lenne. Légy őszinte: te vennéd day1? Vennék 5-8 milliónyian?
(q2 x360asában én is a végefelé járok, de 1 éve félre van téve...)
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79552 üzenetére
szerintem baj, hogy ENNYIRE egykaptafa lett "minden" (ahogy régen egykaptafa lineáris fps volt "minden" - csak az nem zavart ), de sajnos ez a realitás, egy "béna" openworld "könnyen" feltölthető 50-100-500 óra "tartalommal", lehet rá önteni heti csellendzset, a skint, a dlct, pörögjön a game-as-service, nőjön a pléjer-ingédzsment, legyen AZ az egy játék az "életed", költs sokat "nálunk"
igen, a ps3 éra és esetleg a ps4 éra eleje(!), ahol még jellemző volt a "lineáris fps", nekem sajnos már szinte csak a codok vannak a palettán (legutóbbi 4db ), a ps3 éra újra és újrajátszásai, ill szemezgetés a ps1-ps2 korszakból (utóbbiban azért vannak nagy bajok irányítás, grafika, játékmenet - mind, mind gyerekcipőben, sokszor a játszhatatlan szintig)
-
arty
veterán
válasz tboy93 #79561 üzenetére
papírforma, tényleg mindenben feljebb lépett (és szerintem a 4. pedig konkrétan nem csak lépcsőfokot, de 6 emeletet... töretlen fejlődésű széria, szerintem)#79562 Dinomano
az AC origins/odyssey az openworld gyűlöletem legerősebb fűtője ez a szintezős kreténség teljesen lenullázta számomra a szériát, az odysseyt félbehagytam és részemről "ennyi volt" de nem jött be a ghost recon utolsó része se (azért végigment), ill. nehéz bármibe is belekezdeni, ha tudom h 50-100 óra vár rám, amiből a fele minimum üresjárat (de inkább/általában több)jó ellenpélda: Rage2, ill élveztem a Ghost Recon Wildlandset is (főleg eleinte nagyon!), a watch dogs 2 pedig egyetlen platinám
hogy ne full off legyek: "viccből" megnézném a wd1-et ps3on (mert a wd1 nekem még a 2-nél is jobban tetszett)
-
arty
veterán
válasz tboy93 #79565 üzenetére
GRAW1-2-vel még 360on is óriási bajok voltak, kemény órák állnak előtted (szerencsére ezek mennek immár XSX-en is)
A GR Future Soldier ellenben már sokkal jobban fut/néz ki, lehet coopban is tolni, stb.
A Breakpointhoz is sok kitartást kívánok, ill. coopot nem ajánlom mert a wildlands bugosságához képest ubinak sikerült szintet lépnie (lefelé, hatot!).
Egyik kedvenc egykori szériám, amit földbeállított Ubi (másik az R6, ami mára minősíthetetlen zömbilövölde)
-
arty
veterán
válasz tboy93 #79567 üzenetére
mint játék, nagyon jó a graw2 szvsz - csak az fps az nagyon szutyok néhol. ha eddig nem érezted problémásnak és amugy tetszik, abba ne hagyd
#79568 Dinomano
wd1-2 kapcsán 100% egyetértünk és legiont én se láttam még (de tuti fogom játszani!)
origins/odyssey dettónade GRAW
GR: FS még lanon is nyomható, coopban, a teljes kampány!
-
arty
veterán
válasz kreten67 #79576 üzenetére
fel voltak cetlizve, hogy melyiket nem töltötted 5 éve és most h a téma előkerült, feltöltötted őket és 2-3 cikluson át megnézted, hogy a rendesen töltögetettekhez képest hogy bírják?
vagy hogy kell ezt elképzelni?(vagy várj, kimondom: nem hiszek neked, szerintem megcsal az időérzéked/emlékezeted! mondjuk én itt közismerten DS3-szkeptikusnak számítok, az egy feltöltéses akkuidőkről szóló legendákat sem hittem el soha de nyilván csak pechem volt mindig, minden ds3-al, ami nálam megfordult...)
---
amugy a bontatlan ds3 az kb reálisan 30k "mindenhol", a bontatlanság ennyire sokat számít... én tuti nem merném megvenni, pont az akku kérdéses állapota miatt
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz kreten67 #79581 üzenetére
Nos, ez a két hsz kissé más megvilágításba helyezi a dolgokat
Nekem egy kontrollerem van (a sokból), ami "kissé tönkrement" - másodlagos kontroller volt, sokáig nem volt töltve, mára alig-alig tartja a töltést. Azt vártam volna, h ez lenne a leg-megkíméltebb Hát nem. És ez abszolut egybevág korábbi tapasztalataimmal, miszerint a liion és lipo szétmegy, ha egy ideig nem töltöd - de ez "közismert" baja is "ezeknek". Valamennyire megnyugtat, hogy a gyakorlat(od) ennek nagyrészt ellentmond a kontrollerek esetén (vs. fényképezőgép és mobiltelefon, stb). Amugy nekem is van két sixaxis, jó egészségben - ritkán használt cuccok, de "karbantartva" (értsd: 3-4 havonta ellenőrzöm/töltöm, mint minden ds3/ds4em, bár nem 70%-ra )
A feleséged nem irigylem, téged ellenben kicsit igen Lehet már kérdeztem, de a szervízelésen túl játszol is ezekkel? Tehát van gyakorlati hasznuk vagy csak "biznisz" (ami ezekszerint ritkábban realizál bevételt, mint kéne - erre az lehet mentség, h "magadnak" kell "minden" is: pl én se tudom eladni a "tartalék" superslimem...... majd jól jön ha meghal az aktiv használatban levőm, mondogatom magamnak )
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz kerti008 #79596 üzenetére
semmifele hackelt ps3al ne hasznald az origi accod!!! ennyi a tanácsom, minden más kockázatos. h mennyire az, azt meg kb csak a sony tudná megmondani :)
vagy halgass másra aki szerint nincs gond, hiszen még őt se bannolták, pedig...... ;) te tudod mennyit ér neked az accountod.
-
arty
veterán
válasz szpal17 #79645 üzenetére
igen.
két választásod van: veszel valami hdcp kiszedős hdmi switchet VAGY veszel egy hdmi2vga konverterta switch rizikós, mert nem tudni előre h melyik switch ilyen
a hdmi2vga átalakító meg okoz némi minőségromlást, bár 720p esetén ez annyira nem számottevő (feltéve h van ilyen vga/dsub csatlakozó a tévéden, de ha régi, azokon még volt)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz vm93hun #79653 üzenetére
tizenéves gépek ezek, problemas forrasztasokkal, mindenkinek van felnivaloja :( de konkretumot senki nem fog tudni neked mondani..... nekem is van fat em, illuzioim nincsenek :(
-
arty
veterán
válasz perge666 #79655 üzenetére
nekem van két ilyenem (2 szürke), amit a switchhez vettem alapvetően.... és ds3-al sose használtam csak ds4/xbox one kontrollerekkel, amiből azt a tapasztalatot vontam le, hogy egy 2 dolláros aliexpresszes BT adó/vevőhöt képest a hatótáv/stabilitás gyengécske sajnos.
nem kapcsol szét az adapter/kontroller, csak enyhe lagot érzékelsz időnként, ami brutálisan zavaró.
DE/ÉS!
fontos tudni, hogy a bt által is(!!!!!!) használt 2.4ghz sáv mindenkinél más szinten terhelt más eszközök által. szerintem nálam/környéken NAGYON terhelt, lévén a wireless billentyűzetem se százas, ahogyan időnként a bt vevőm + ps3-move-navigatio-controller is problémázik...(ellenben a ps3 + ds3 vagy a ps4/5 + ds4/5 SOHA semmiféle problémát nem okoz, de ugyanígy a szintén 2.4ghz-et használó x360/xboxone/xbox series sem csinált soha semmi furát, még akkor se amikor pécén, pécés vevőikkel használtam!)
---
szumma: nesze semmi fogd meg jól simán bennevan a pakliban, hogy nálad tökéletesen fog működni és az is, hogy ... nem
2 dolog:
- webshopból rendelve 14 napos elállási jogod van, ha mégse válna be
- firmware frissítése előtt SEMMIT ne csinálj az eszközzel, évekkel ezelőttivel érkezik, azóta volt kb 10 javítás, ami a 8bitdo eszközökre rá is fér(t)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz BlackSoft #79667 üzenetére
ha értékes az accountod, tehát van rajta sok vásárolt játék, később is használnád ps4-ps5-ön, elsősorban gyári gépet keress én legalábbis nem kockáztatnék......
(tudom, nem tudhatja az ember, hogy előtte/valaha nem volt-e moddolt a gép de a sony lehet h tudja és nem tudjuk, mennyire foglalkoznak a témával - lehet semennyire)és ha origi gép kell: slim-superslim, szerintem.
(ha valaki kötekedne, hogy de igenis 10000% visszaállítható egy gép: ugye kezeskedik is a fórumtárs accountjáért és anyagi felelősséget is vállalna érte? jobb félni...)
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz BlackSoft #79675 üzenetére
Én dobnék pár követ a 2 perfekt gép halálba küldéséért, de utólag már mindegy...
Szerintem az első után kellett volna megállnod................... anno én is kreten67 példáját követtem, az első kondikiszedést félhalott xbox alaplapon próbáltam, nem egy még működőn Remélem hosszútávra tervezel a géppel és nem kerül pár hét mulva apróra, mert akkor tényleg a semmiért volt az áldozat
szerk: mindenesetre a horror-tapasztalatot köszönjük, remélem tanulunk belőle
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz perge666 #79689 üzenetére
8bitdo ad egy progrmot, amivel beleírod a dualshock3-ba a vevő BT címét: [link]
- adaptert ÉS a ds3-at is kösd a pécére (arra figyelj, h a ds3-at olyan miniusb kábellel kösd a pécére, ami nem csak töltésre jó, de a kontrollert is felismeri vele a pc!)
- a programban a PAIR gomb megnyomásával beíródik az adapter BT címe a ds3-ba
- ds3 usb-ről lehúz, PS gomb megnyom és vagy egyből konnektál az adaperhez vagy az adaptert is huzd ki-dugd be, h párosodásra kész állapotban legyenha kész a kapcsolat, elvileg a SELECT + UP gomb álltja a kontrollert XINPUT módra, ami pécén "x360 kompatibilis vezérlőnek" felel meg
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79704 üzenetére
csak az a fránya nosztalgia
annakidején hánytam a FAT formavilágától, a fényességétől... undorodtam ámblokk az egész gép kinézetétől (mint most a PS5-től). mára ezzel szemben ikonikus vasként tekintek rá, kellemes érzés ránézni, HOLOTT annakidején én csak a slim korszakban voltam hajlandó megvenni az első ps3-am... (nyilván az ár+játékok miatt, elsősorban!)
-
arty
veterán
válasz kreten67 #79708 üzenetére
én konkrétan emlékszem, hogy utáltam a kinézetét, most pedig ránézek és "KELL"
tehát biztosan nem objektiven találom szépnek...... (ha már itt tartunk: priv.ü.? vmikor bp? )"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
-
arty
veterán
válasz tboy93 #79736 üzenetére
szólok előre, fájni fog! (kz2-3 után... nekem ráadásul még a kz4 után is jött - VOLNA, de nem haladok vele, annyira botrányosan elavult (nem (csak) grafikailag!))
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79740 üzenetére
2004 nem olyan korai dátum egy jó(!) fps-nek
úgyértem: ettől még lehetne jó, lásd COD, soldier of fortune, half life, timesplittersek és igen, a halo1....iszonyat suta az egész, mintha egy szárnyát bontogató, ultrakezdő csapat első játéka lenne
pedig ekkorra annyi volt a feladat, hogy előkapsz egy sikeres címet és M-Á-S-O-L-O-D
hogy mozog, milyen a célzás, ...hogy emellett ronda, az megintcsak tény - nem is csak a rondaság, hanem az a mérhetetlen sivárság a pályákon, a színtelenség, mint amit gyorsan, 1 év alatt kidobandó budget címeknél láttunk
wiki szerint az elvárások voltak tul nagyok vele szemben - ezt cáfolnám, nekem 2022-ben nincsenek elvárásaim egy korai fps-el szemben, szörnyűségre számítok és néha pozitívan csalódok (hl1 ps2 port, soldier of fortune ps2 port)
ezekután a kz2 az ilyen felfoghatatlan ugrás szerintem. én anno SIMÁN eltemettem volna a Guerilla gamest, szerencsére nem így történt és a kz2-3-4 örök kedvenceim!
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Tex Murphy #79746 üzenetére
nem így megy. ha egy gépet egyszer módosítottak, ott nem csak a hdd módosul, hanem van egy flashmemória rész is a gépben, ott is lesznek változások.
ha pedig egy moddolt gépen frissítesz fw-t, talán a moddolás előtti, lementtt flash-t sem tudod 1:1 visszaírni! tehát a gyakorlatban a moddolt gépnek nincs 100%-os visszaút...... !
szóval ha tartasz is otthon moddolt gépet, legyen olyan amit nem "váltogatsz". és nem használod az eredeti cuccaid, accountod, stb a moddolton!
EmThor: ha még fenvan az usa storeban, akkor kb igen, ennyi
-
arty
veterán
válasz vargalex #79750 üzenetére
Ott is ki tudja mi módosul a flash-en/ben ..... amit utána egy origi fw nem fog felülvágni!
nekem pl a registry modositott..... hiaba lenne origi a gépem, az a modositás örökre megmarad, amit a sony TUDHAT hogy csak moddolt gépen íródhatott át -> BAN[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz EmThor #79753 üzenetére
Természetesen igen, tolhatod. Az lehet, hogy pluszban aktiválni kell az usa accot a ps3on.
Drakengard 3-nak nézz utána, hogy a PAL változat nem-e gyengébb, mint az USA! Magyar accal a PAL változatot kapod, értelemszerűen (50hz amit a tévéd lehet kevésbé tolerál, esetleges fekete keret körben, stb). PS1/2 címeknél érdemes körbejárni ezeket! (PS3 esetén már nincs gond).
-
arty
veterán
lehet kicsit megkésve, de birtokomba került egy (kettő ) Mayflash Magic-NS PRO V1 - kirpóbáljam, hogy mennyire teljes értékű? vagy melyik játékkal érdekel, milyen funkció?
tboy93 ha jól látom, ez a Coov csak ps4-et támogat, ps3-at nem!
-
arty
veterán
válasz Dinomano #79760 üzenetére
Infamousnak tudtommal van "komoly" kiegészítője, a Festival of Blood.
Dead Space 3-hoz a valódi véget az Awakened tartalmazza (és bár nem kimondottan dlc, de remek move-os spinoff a Dead Space Extraction).Fallout 3, Fallout New Vegas, Borderlands játékok szintén sok szingli dlc-vel bírtak, de jött kiegészítő az Oblivionhoz és a Skyrimhoz is.
Ahogy említették a GTA4 két masszív kiegészítője "kötelező kör", hasonlóan érdekes lehet a FEAR Extraction Point, vagy a Dragon's Dogma Dark Arisenje.Kell-e említeni a Last of Us Left Behind-ját? A Half Life 2 Episode1-2-jét? Nyilván nem, de azért csak leírtam.
Említésre méltó még a Prince of Persia "epilógusa", vagy a Saint's Row 4 kiegjei.
Apróság, mint a játék maga, de jópofa a Renegade Ops kiegje.
Dead Rising 2 kiegekkel nincs tapasztalatom, de léteznek
Deus Ex Human Revolution - The Missing Link (mivel imádtam az alapjátékot, nekem ez is kötelező volt).
-
arty
veterán
válasz tboy93 #79767 üzenetére
csomó webshopban nem írják és a hivatalos oldalon a manual se: [link]
"This product is only suitable for the DS5 joypad and PC/Switch/PS4 Console."DE! mivel kínai szemét kategória (ez a weboldal....), simán bennevan, hogy összevissza írnak róla mindent még a "gyártói" is Kendek itt írt róla?? (átsiklottam felette )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest