- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX #126 üzenetére
Szia!
Hát figyelj, 75e-ért én nagyon drágának tartom a ps2-t, bár ez attól függ, hogy mit is kapsz mellé, de szerintem nemigazán éri meg vékony (70000-es sorozat) ps2-t venni, akkor már inkább 50000-es sorozatból kéne választani, hiszen itt is fennáll az mint anno a psone-nál, elég sok ismerősöm mondta, hogy jó meg minden, de megbánta hogy megvette, és eldja és inkább vesz ''vastag'' ps2-t. A bootCD-s kérdésdre pedig nem tudok segíteni, hoszen én kb 2004-ben próbáltam bootCD-zgetni, azóta nem, ugyhogy már sajnos nem tudom hogy honnan lehet leszedni. Hú most nézem hogy kb egy hónapja írtál! Bocsi de nem voltam ph-n a zh-im miatt, ugyhogy lehet elkéstem a tanácsadással... De egyébként még a bootCD-s kérdésre csak annyi, hogy mint mondtam írt programlemezt a ps2 önmagában nem fog felismerni. Azt tudom hogy írt filmet a 70k-s széria önmagától bármiféle chip nélkül viszi és azt hiszem hogy az írt zene cd-ket is, de az írt programcd-t nem fogja, ha esetleg mégis vinné akkor szólj, mert én meg ilyet nem láátam
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest