Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX #126 üzenetére
Szia!
Hát figyelj, 75e-ért én nagyon drágának tartom a ps2-t, bár ez attól függ, hogy mit is kapsz mellé, de szerintem nemigazán éri meg vékony (70000-es sorozat) ps2-t venni, akkor már inkább 50000-es sorozatból kéne választani, hiszen itt is fennáll az mint anno a psone-nál, elég sok ismerősöm mondta, hogy jó meg minden, de megbánta hogy megvette, és eldja és inkább vesz ''vastag'' ps2-t. A bootCD-s kérdésdre pedig nem tudok segíteni, hoszen én kb 2004-ben próbáltam bootCD-zgetni, azóta nem, ugyhogy már sajnos nem tudom hogy honnan lehet leszedni. Hú most nézem hogy kb egy hónapja írtál! Bocsi de nem voltam ph-n a zh-im miatt, ugyhogy lehet elkéstem a tanácsadással... De egyébként még a bootCD-s kérdésre csak annyi, hogy mint mondtam írt programlemezt a ps2 önmagában nem fog felismerni. Azt tudom hogy írt filmet a 70k-s széria önmagától bármiféle chip nélkül viszi és azt hiszem hogy az írt zene cd-ket is, de az írt programcd-t nem fogja, ha esetleg mégis vinné akkor szólj, mert én meg ilyet nem láátam
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bundle topik
- További aktív témák...
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest