Hirdetés
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
szpeti40 #3538 üzenetére
"A többit nem nagyon szokták menteni szerintem, 1-2 IP-t beállítani 2p" - sztem ennél azért sokkal többről van szó (vagy inkább lehet, kérdés mennyire összetett a környezet), bár ha mondjuk van egy firewall VM-ed, akkor már a csatolók konfigja is eléggé végiggondolós, nem csak maga a címkiosztás... ha pl már arra nem emléxel, melyik hogy volt elnevezve és fordítva adod oda a két bridget a fw-nek, tuti nem az elvárt módon fog működni ... és lehet, h nem is csak egy lan van meg egy wan, hanem pl van 2-3 vlanod egy éles környezetben az office-nak meg a gyártósornak, meg a távoli telephelyeknek ...
Mountok szintén ha mondjuk van több storage, a vm-ek diszkjeivel ... persze, mindent vissza lehet állítani fejből vagy jegyzetekből, de én azért egy esetleges crash után való visszaállásnál sokkal nyugodtabb lennék, ha 3 klikkeléssel vissza lehetne állni pontosan arra ami előtte volt. Nyilván most egy produktív környezetre gondolok elsősorban, nem egy otthoni minigépre amin fut egy Debian meg egy TruenasKöszi a többieknek is, linkelt videjót, most nézem
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest