Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz ViZion #3472 üzenetére

Beírtam google duckduckgo keresőbe hogy samba beállítás, ez azelején volt azt hiszem. Azt persze tudom, hogy root-ot nem használunk. Ezért kell majd újraraknom mindent is ezúttal rendesen, mert többszöri újrarakások után már kevésbé volt idegzetem tegnap éjjel alapon kívül másra, így pl a qbit webui jelszava is még az alap volt eddig.
    Ezt a leírást nem csináltam végig, egyedül az 'smbpasswd -a root' amit megcsináltam és a [vhosts] részt írtam be az smb.conf végére, a többit nem láttam értelmét használni, főleg a gyökér megosztását. Éd sz useradd-ot látva azt hiszem értem miért nem tudtam mást beállítani...
    Amit viszont nagyon elqrtam, hogy a host-on állítottam be, nem az lxc-n, nem néztem melyik terminal volt nyitva. Szóval, lehet ezeket visszacsinálni?
    Rajtam kívül más nem fogja használni, nem is nagyon értékelik itthon :) bár tesóm most kitalálta hogy a retro Szomszédok sorozatot nézné, így ez van neki plex-en, de mivel kb minden ismertebb előfizetést is használunk, így a plex sem olyan hogy létszükséglet, csupán engem izgat hogy működik és zavar hogy nem értem, ezért szenvedek vele.

Új hozzászólás Aktív témák