- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Egy ideje Proxmox felhasználó vagyok, nincs vele nagy problémám, ám most belefutottam egybe, és nem találok megoldást. 2 VM-em van, egy Ubuntu Server és egy HassOS. Az elsőhöz Passthrough módban volt átadva idáig egy szoftveres RAID, ám mivel bővítenem kell, gondoltam, hogy lementek mindent és csinálok egy LVM-et, ha legközelebb ide jutok, akkor ezt könnyebben meg tudom tenni.
Itt kezdődött a kálváriaHa összeraktam Debian alatt az LVM-et, felcsatolom, működik, viszont folyamatosan 100%-ot mutat a Proxmox GUI. Ha LVM-Thin volume-t csinálok, akkor pedig mindig 0%-ot. Terminálban az
lvs
első esetben semmit nem mutat foglaltságra, második esetben 0-t. Természetesen másoltam rá anyagot. LVM-eket is a fenti Passthrough móddal adom át.
Mit csinálok rosszul?
Esetleg jobb lenne, ha máshogy oldanám meg ezt a dolgot? Nincsennek pótolhatatlan adatok a lemezeken, nincs szükségem backup/snapshot/RAIDx funkciókra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest