- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Ma gondoltam kipróbálom Proxmox 7.1-et. USB-re megcsináltam a telepítőt majd be a gépbe... HDMI-n rákötöttem a monitorom.
Amíg a console töltődött nem volt gond...majd látom, hogy a GT710-es VGA-hoz drivert tölt és amint beadta a fehér hátteres GUI-t őrület vibrálásba kezdett a monitorom. Stroboszkóp az sehol nincs ehhez... Végigvittem a folyamatot majd visszakötöttem a laptopra. És megmaradt a vibrálás... Ekkor azt hittem meghalt a monitor de egy kb 45-60 perc múlva magától megszűnt a jelenség.
Közben azért váltogattam a Proxmox gép és a laptop között és tényleg elmúlt, de gondoltam kipróbálom újra... ÉS a telepítő indulásával ismét reprodukálta. Úgy megvibráltatja a monitort, hogy utána hiába kötöm rá másik gépre...egyszerűen nem múlik el azonnal és kell egy kis idő amíg kiheveri...
Láthatóan az nvidia driver betöltése körül keletkezik valami...viszont ez így elég durva... Kissé aggódom is a monitor miatt.
Nem vagyok r=1 user, és már mindenre is mindenféle módon rákötöttem a monitorom de csak ebben az esetben produkálta ezt az anomáliát.Járt valaki hasonlóan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MySQL topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest