- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
A Voidon az alapértelmezett init rendszer a runit, nem a sysvinit.
A Devuan egy kiadás alapú disztró és a Debian systemd-herélt változata, a Void meg egy rolling alapú, mindentől független önálló disztró, ami nem függ semmilyen más rendszertől. A kettejük között annyi a közös, hogy mindkettő systemd-mentes és a Linux kernelt használja. -
Heló!
Én meg pont most gondolkodom a void-on.
Azt látom, hogy teljesen más csomagok frissülnek náluk, mint ami nekem fontos lenne, de nem tudtam sem a devuan alapról, sem az egyszemélyes fejlesztésről.
Valami olyan disztrót keresek, ami a régi low-end x86 NAS-omra elhozza mindig az aktuális hibajavításokat a nekem fontos csomagokkal együtt, de lehetőleg alaposan tesztelve.
Eddig a void tűnt ilyennek a leírások alapján. Egy régi netbook-ra fel is tettem, és ott jól műxik; a MUSL verzió még gyors is, talán az Arch-nál is gyorsabb.
Most elbizonytalanítottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest