- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Pár hónapja ismét visszatértem a Voidra. Kicsit jobban bekonfiguráltam egy régi gépen. Jól működik, gyorsan bootol. Nagyon jó rendszer.
-
whbear
őstag
Lehet nem tudta mit ír az ember. Mondjuk kb 1 évig használtam a 32 bit miatt, de a systemd-s SUSE Tumbleweed gyorsabb tőle ugyanazon a régi notin. Megvannak a korlátai, kevés csomag, ilyesmi. De amíg használtam soha nem volt gond vele. Egy próbát mindenképp megér, jó kis disztró.
-
whbear
őstag
Akkor most én is elhagyom a topicot. Az otthoni gép is opensuse lett és nem sírom már vissza a Voidot. Kicsit megállt náluk az idő sajnos. Lehet ez betudható az egyszemélyes feljesztésnek és a devuan alapoknak.
-
whbear
őstag
Sziasztok!
Most fogok telepíteni Void Linuxot. A 32 bites xfce verzió lett letöltve, egy régi gép újrahasznosítása lenne a cél. Egyébként Arch Linuxot használok, a rolling modell és a 32 bites támogatás miatt gondoltam rá. Van esetleg aki használja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest