Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razin
csendes tag
válasz
PepeDon
üzenetére
PepeDon en is jartam igy TA-n es engem is felhuzott nemegyszer hogy van aki direkt keresztben all a pajan es mindenkit kilokdos aki elmegy mellette, nem kap buntit, en, aki normalisan megyek es neha nem tudom kikerulni rogton buntit kapok veszelyes vezetesert... valoban jolenne nehany valtoztatas, akar szavazassal is pl kitiltathatni x idore bizonyos jatekosokat az adott versenytipusrol.
kulonben meg igaza van nehany embernek, nem lenne jogos lehurrogni (en is szoktam ha televan a hocipom (
) a PT-t mivel (ha jol tudom) ez meg mindig beta verzio, tehat modositasok alatt all... viszont jolenne ha az itt leirt hibakat/bugokat/hianyokat valaki tudna tovabbitani az illetekes helyekre (bar lehet ez meg is tortenik, legfeljebb nem reagalnak ra) 
a hibak alatt ertem azt is, ha pl ha valaki nem versenyszeruen jatszik (keresztben all a pajan vagy sokat utkozik mas kocsikkal). tudom, az ilyet nehez kiszurni, de egyre tobben vannak akik mivel nem tudnak nyerni, ezert mindent megtesznek hogy masok se erjenek el jobb helyezest... persze ez nem csak a TA-ra vonatkozik, meg a Wangan-on is surun elofordul hogy van aki gyenge kocsival kilokdos mindenkit az elejen, persze kesobb megelozzuk de a koridoknek/helyezeseknek annyi... persze lehet mondani hogy a kovetkezo verseny elott ki lehet kickelni, de pl az 5 koros Wangan fogyasztja a BP-t rendesen, raadasul hiaba...
Új hozzászólás Aktív témák

- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a PT-t mivel (ha jol tudom) ez meg mindig beta verzio, tehat modositasok alatt all... viszont jolenne ha az itt leirt hibakat/bugokat/hianyokat valaki tudna tovabbitani az illetekes helyekre (bar lehet ez meg is tortenik, legfeljebb nem reagalnak ra)