Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razin

csendes tag

válasz PepeDon #9827 üzenetére

PepeDon en is jartam igy TA-n es engem is felhuzott nemegyszer hogy van aki direkt keresztben all a pajan es mindenkit kilokdos aki elmegy mellette, nem kap buntit, en, aki normalisan megyek es neha nem tudom kikerulni rogton buntit kapok veszelyes vezetesert... valoban jolenne nehany valtoztatas, akar szavazassal is pl kitiltathatni x idore bizonyos jatekosokat az adott versenytipusrol.

kulonben meg igaza van nehany embernek, nem lenne jogos lehurrogni (en is szoktam ha televan a hocipom (:) ) a PT-t mivel (ha jol tudom) ez meg mindig beta verzio, tehat modositasok alatt all... viszont jolenne ha az itt leirt hibakat/bugokat/hianyokat valaki tudna tovabbitani az illetekes helyekre (bar lehet ez meg is tortenik, legfeljebb nem reagalnak ra) :)
    a hibak alatt ertem azt is, ha pl ha valaki nem versenyszeruen jatszik (keresztben all a pajan vagy sokat utkozik mas kocsikkal). tudom, az ilyet nehez kiszurni, de egyre tobben vannak akik mivel nem tudnak nyerni, ezert mindent megtesznek hogy masok se erjenek el jobb helyezest... persze ez nem csak a TA-ra vonatkozik, meg a Wangan-on is surun elofordul hogy van aki gyenge kocsival kilokdos mindenkit az elejen, persze kesobb megelozzuk de a koridoknek/helyezeseknek annyi... persze lehet mondani hogy a kovetkezo verseny elott ki lehet kickelni, de pl az 5 koros Wangan fogyasztja a BP-t rendesen, raadasul hiaba...

Új hozzászólás Aktív témák