Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB #9188 üzenetére
Attól függ melyiket akarod (én asszem az R-t vettem), az R+al jobban lehet vele driftelni, jobban kihozza a farát, de valamivel nehezebb visszahozni (logikusan), de sok különbséget nem vettem észre a kettő között.
Lehet vele driftelni, de nem olyan könnyű, jó beállítások kellenek hozzá. Alap Forte-val 1x drifteltem és 1milát tudtam összeszedni. A mostani forte-val még nem próbáltam. De tény, hogy jó balancokkal és majdnem fullos Forte-val láttam már 6-7-8 milákat driftelniTehát nem lehetetlen a dolog. Kawa is jó driftre csak lassú, de ha jól csinálod azzal is sok milát (akár 3-4et) is össze lehet szedni! Itt említeném meg hogy a minap láttam egy gyereket wizz-el driftelni és végigcsúszta a 10 percet és több mint 3 misit kapart össze, ergó minden kocsival lehet sokat driftelni!! Persze kivéve destroyerrel és c-racerrel...
-
PaJa1
őstag
válasz
AWDs autoval szenvedni lehet nem driftelni
mert nem ellenkormányzol hanem belfele fordítod a kereket, mert midnig visszaállna egyenesbe. A drift lényege az ellenkormányzás, a kormánnyal fordítanád vissza az autót egyenesbe a gázzal meg befele a kanyarba a kettő összhanga adja azt hogy nem előre mész hanem oldalra.
És szerintem R+ hajtás.
Alakul a 2000 GT-m
Durva hogy 16000 a grip balansz rá! Meg az accel se a normális 3800, hanem 4 valamennyi ,de a 16 az rengeteg.
Több pontot fogsz szerezni a fortéval az összkerék ellenére is, mert gyorsabb, mint a kawa
-
PaJa1
őstag
válasz
hopsza, valahogyan 2 sikerült, a kövit a lényeg....
.l
.l
.l
\l/ -
MaciG
addikt
válasz
Az R+ a hátra, az R pedig a majdnem hátra
Új hozzászólás Aktív témák
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest