Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
csaba0223
üzenetére
Panama kicsit bugos. Ide is feltöltöttem 2 videót, ahol dragszter módjára rajtnál felállt a hátsó két kerekére. Előtte nekem is így kezdődött. Először csak 130, majd 80 felett irányíthatatlan lett. A többi Panama bármelyik pályán 1 kört adott nekem, mert nem lehetett irányítani. Másnapra megjavult. Egyébként én úgy használom a Panamát, hogy acc+, grip+ hátra, aero++ előre. Így gyors kanyaroknál nem tolja annyira az orrát, lassúaknál meg kis kézifékkel kell operálni.
Szerintem mára már meg is 'javult' a gép, de azért csak gyakorló módba küldj 1-2 kört, hátha mégse. Nem tudom mitől állt vissza nekem is a gép, mert semmihez hozzá nem nyúltam, de másnapra jó lett. -
Creative997
őstag
válasz
csaba0223
üzenetére
Panama-nál vannak érdekességek, azon teljesen nem tudsz javítani, hozzá kell szokni! Az aero amit felraktál az tényleg jó, de nem tökéletesít, nekem acc balance miatt kellett berakni, mert csúszik mintha jégen mennék. A grip előre katasztrófa, a kocsi segge megelőz kanyarban, hátra meg annyira tapad, hogy nem tudod bevenni a kanyart.
Összegezve acc és aero balanccal talán a legjobb, így kell megtanulni bánni a szekérrel, érzékeny a csöppem
Ez az én tapasztalatom!
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest