Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626
üzenetére
Így van remélem közvetíti nekik a problémákat
(sajna az angol nem az én asztalom...)Nah a TA-ban a taktikázást agyon is csapták ezzel a lassításos húzással:
Mivel már csak 167-172-ig pörög a moci azért végig 5.-ben kell menni ahol jobban zabál így csak 8 kört bír már csak ki... (szélárnyék nélküli példa)
Ezzel a 8 körrel a 22. végén kell még kiállni ha 3 kiállással akarod befejezni a versenyt... teját ha végig fullal mész akkor ez van 8/16/24: látható hogy csak 2 szabad köröd marad a
"játékra.." tehát lényegében mindig megtankolva kell menni (egyszer elég csak a 3/4-ig...) ennyit a boxtaktikáról
Esetleg ezen még a balanceok visszapakolása segíthet...
szert.: lehet kipróbálom manuálisan és meglesem ha 6-osba tolom végig mi lesz...
A speedbug igen erősen jelen van!!! Eddig a patchig én szerencsés voltam mert egyetlen egyszer sem találkoztam ezzel a misztikus jelenséggel...
Azonban ma két TA-n is volt egy ember (mindkettőn más) akik elképesztő időket mentek...
Íme (a köröm hibátlan volt tök üres tankkal ő meg tök egyedül ment)Azért durva...
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- NVIDIA Quadro P5000 grafikus kártya 16GB GDDR5X memóriával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(sajna az angol nem az én asztalom...)