Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Ez a játék akkor élte fénykorát amikor még Project Torque néven futott.
Édes jó Istenem, de nagyon imádtam, 3 évig nyomtam éjjel s nappal. Rengeteg pénzt öltem bele, de egy fillért sem bántam.
Nagyon jó volt minden, szuper társaság, hatalmas versenyek, kombózások éjszaka, rekordok döntögetése, stb....ÁÁÁÁ
mekkora volt.Futottak a liga bajnokságok, jó kis nyereményekkel. Sőt volt, hogy 1000 USA dollár volt a fődíj.
Soha nem tudtam megérteni, miért hagyták ezt a több mint jó játékot tönkremenni.
Üdv az egykori: Lacika[HUN], [pH]Lacika[HUN], [pH]Werewolf[HUN]
Farkancs by SSP33DY -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Többen vagyunk így: belépünk, ránézünk a crew csatira, a szobalistára aztán jövünk is ki, megyünk máshova.
De ha összejön egy jó kis csoport akkor bentmaradunk egész este. Ez egy ilyen játék jelenleg, nem a játék hülyeségei miatt nem tudsz játszani hanem mert éppen nincs senki.
De volt pl. egy japán társaság tegnap, az tök jó volt class2 kocsikkal nyomták (mindig azzal nyomják), libasorba bevárták a cél előtt a gyengébbeket, a hangulatra meg szépen rátett ahogy a tokios pályák között ment a cicasmileys japán csacsogás.
Azt szoktam még hogy ha nincs egy sim szoba sem, és éppen van bent angol GS (sárga a neve Global chaten, meg sárgán ír) rákérdezek van e kedve ilyen-olyan class, vagy kocsira korlátozott versenyre.
Aztán ha rábólint, a sárga név már szépen bevonzza a többieket is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tesla topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest