Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Látod PaJa1!
Ezt nem értem az olyan srácoknál akik azt mondják "én PT-ben maradok, én csak ott vagyok hajlandó játszani" na de nem játszanak, se hírük se hamvuk. Ha már annyira támogatják, legalább lennének online-ok és nyomnák mint güzü.
De akármikor felmegyek soha nincs senki közülük.Bocsi! Néhány napja láttam Pengét, zárt szobában, wanganozott a 2es accja ellen.
-
wazup86
tag
én úgy vagyok vele, hogy várom a PT frissítést aztán reménykedem benne, hogy a team-em csak fel fog járni és velük játszogatok, meg szerintem aki nem akar ip blokk kikerüléssel küszködni az is ott lesz
mondjuk én örülnék neki, ha az aeria küldene minden Level-Rben játszónak, egy emailt ha megszűnik a Level-Rben a játékunk, hogy jöhetnek PT-be
vagy az invictus nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Autós kamera eladó
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mondjuk én örülnék neki, ha az aeria küldene minden Level-Rben játszónak, egy emailt ha megszűnik a Level-Rben a játékunk, hogy jöhetnek PT-be