Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Most ez komoly, Sylar?

30 perccel azután keresel engem a játékban, hogy előtte írom: "...most jöttem le..."? Gondoltam felnőtt létedre szövegértelmezésben otthonosabban mozogsz.
Ne haragudj, hogy nem mentem vissza, illetve nem játszom állandóan nonstop.
Amit Én írtam azt a belopkodott képeiddel igazoltad: ..."5-6...user".
Hogy magyarok nem voltak már? Hát, istenem, 22.30-kor már nem. Azaz lehet mégis, csak mondjuk lobbyn és ha valaki szobát csinál, belépnek... (nem kell a lobbyról kép legközelebb
)
Téged, (mivel be vagy jelölve ismerősnek), csak be-ki ugrálni látlak a játékban bármikor is. Hiába van szoba, játékos.
Értem én, Te nem akarsz játszani ezzel, rendben, ne játssz.
Hogy ki mennyire szeret(ett) egy játékot, viszonyítás kérdése, de honlapja más csapatnak is van (volt), úgyhogy azt ki lehet venni a serpenyőből.Ui: Én nem akarok vitatkozni, pláne nem szeretném, hogy odáig fajuljanak a dolgok, mint anno az OBB-s időkben, hogy látványosan kivonultál a fórumról, mint valaki, aztán mégis visszatérj, mint valaki2.
Én csak játszom azzal , amit szeretek és addig amíg tudok, illetve elmondom a saját véleményem.Ha már szavazósdi megy, a fals nickekkel tényleg ne tegyük magunkat nevetségessé.
Új hozzászólás Aktív témák

- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi