- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T #25808 üzenetére
Azért az is kérdés mennyi magyar aktiv játékos tolja a Pt-t.Elmondhatom magunkrol mi 50 50% vagyunk itt is ott is.De merre járnak a többiek?Chatben van egy olyan fül hogy PH nap mint nap lesem,még a multkori versenykor ez tömve volt felhasználoval,addigra mostanra alig alig tünik fel valaki.Persze van olyan aki nap mint nap ott van.Illetve azt hiszem HOT osok tolják rendesen ez kiderül Ranking listből a csapatok heti bontásából de ott nekünk sem kell szégyenkezni bár mint mondtam sokat játszunk odaát is.Ha sok magyarra ott PT-ben Ülöbikára és társaira gondolsz arcade-ban,szerintem ők azt sem tudják hogy létezik ez a fórum sőt azt sem tudják hogy létezik a LevelR!Szegények egyszer csak szembesülni fognak valamivel bár ma még nem tudni mivel.
Illetve csak egy kis megjegyzés mint csapatfőnök a csapatfőnöknek.Tőled függ a csapatod mennyire aktiv és lelkes!
Wazup -nak.Ha megtérülni látja Aeria a befektetést az ujjitásba valószinű sok minden belekerül.Igy lenne helyes.Csak kérdés az hogy az a Max 300 felhásználó aki jelenleg van PT-ben mennyi idő alatt termeli ki ezt neki.Lásd LevelR nagyot dobott szerintem még ha hibák is vannak de meg ötszörözte a felhasználoi táborát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest