Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Nem rolad rolatok irtam ,hanem a mi többi saját tagunkról.Mások hogy mit tesznek vagy nem nem igen érdekel.Ezért nem teszem le eggyik játék mellett sem a voksom 100% ban.Bárhol kell majd a jövőben játszani megoldjuk,a társaság és a játék a lényeg.Téged látlak mindig PT-ben.Ami Level R-t illeti itt volt a béta teszt valamennyit előre vetitett a jövőböl.A Level majdnem megegyezik evvel,a PT egy ideje semmit nem változott.Ha esetleg felteszik ők is ezt a patch-et akkor itt is delete?Nem értem mia baj a LevelR-el?Ghost off van nagy ügy,egy tényezővel többel kell számolni a pályán méghozzá az ellenféllel.A pixelről pixelre versenyzőknek nehezedett kicsit az élete evvel.Ha ott kezd valaki egy uj karriert igy szokja meg a játékot,mire elér egy szintet tudja majd hogy kikkel nem szabad elindulni sem egyszobában.Az hogy Max szó nélkül távozott a szobából,hát istenem lehet köszönt de nem hallotátok.Ez sajna a megszokás bocsi érte/fránya TS tiszta lustává tesz és alig irunk/Bár nem tudjátok de probáltam volna összehozni egy nyilt beszélgetést mindenkivel itt a prohardveren TS en keresztül a játékkal kapcsolatban,de sajna egy fontos embertől nem kaptam visszajelzést és ezért ez sajna elmaradt.Az hogy népes a csapatunk már egyszer rég leirtam miért is lett az.De nagyon sok uj magyar nicket látok a Pt-ben,szerintem lehetne őket toborozni.Van nálunk is még hely itt is ott is.
Ja és nem volt off amit irtál hisz a játékról szolt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ja és nem volt off amit irtál hisz a játékról szolt.