Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T
üzenetére
Mi 13 mondhatni "ultra" aktiv taggal mindennap több órát játszunk Pt-n.A többiek heti 2-3 alkalommal.Bár megsugom mindenki épitgeti a maga kis karrierjét a csunya rossz ghost offos Level R-jében.Bár ha a multkori fotozás óta meglesi a barát listát szerintem ezt mindenki látja.Hetek óta a chat PH channel -jén alig tünik fel főjátékidőben 1 -2 ember. ? Hova lettek a GS-ek már ők sem járnak fel.De ha itt nézzük a PH forumot itt is egy ideje kihalt a tüz.Nekem mindegy mint irtam hol játszunk a lényeg a társaságon van.Talán Crea nem haragszik meg ha idézem egy mondatát ami megragadt bennem."Csesszétek meg ha nincsenek fent OBHUN-osok már nincs is kivel egy jót játszani."Szóval nálunk első klikk TS aztán a kérdés Merre vagytok,ezután klikk a Pt-re vagy Level R-e.Lehet felkerül még alternativa a Desktopra persze tuti nem az NFS köszi Wolfi az átfogó ismertetőt és vidiket.
Üdv:Hugó
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő