- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #22854 üzenetére
Nekem kb 1 hónapba telt mire rájöttem, mit hogyan kéne csinálni billről kormányra váltáskor. Ezalatt egész sokat játszottam.
Először olyan beállítást akartam találni mint ami billentyűzeten is volt, mert azt szoktam meg. Aztán a FFBet is valami normálisra kellett állítani, hogy ne is rázzon szét, de azért érezzem ha mondjuk a rázókövön megyek, meg ha csúszik az autó segge.
A mostani beállítással csak serpentinen van baj a tó melletti macskakövön, az kegyetlen - ez az 1etlen hely ahol hangos a G25
Sim driftelni még mindig nem tudok kormánnyal, még mindig lassú vagyok hozzá, próbálkoztam a beállítások módosításával, de még mindig nem tudom nekem mi lenne jó kormányhoz a sim driftre. CTF még esélytelenebb kormánnyal.
Jelenleg csak versenyezni tudok kormánnyal, az alapjában véve egész jól megy már. De egy pálya-autó kombinációhoz többet kell gyakorolni, mint billentyűzettel, sokkal többet. Lehet, hogy csak a több gyakorlás miatt, de szerintem az analogitásnak is van némi köze ahhoz, hogy a köridők javultak, nagyon sok gyakorlás után persze. Remek példa erre nálam, hogy most buggyval megdöntöttem a régi billes, speedbugos harpoon rekordomat broadon fél másodperccel. Anno harpoonnal voltam gyorsabb.
Billen versenyhez 200 körüli ranget használtam, most 900at használok, de a kormány csak 720ig fordul, így a játékban kicsit gyorsabban fordul a kormány mint a kezemben. nekem versenyhez az ilyen beállítás -ilyen arány- jött be.
Szerintem sim drifthez és majd ha megjavul a zászlós mód akkor szerzek majd 1 gamepadot (a mostanin tönkrementek a gombák)
Most, hogy jönnek a csapatok és tagjaik, meglepődtem hogy ilyen sokan aktívak itt is. Játékban nem sokkal találkoztam mikor még aktívabban játszottam. Remélem sikerül magam újra aktívvá tenni jövőhéten és akkor csaphatunk pár kört - csak sim
-
sagesz93
addikt
válasz
Bazzzs #22854 üzenetére
Hát először állítsd be rendesen a kormányt, én az elején egyenesen se tudtam menni, mivel elég rossz beállításokkal mentem, de aztán belőttem rendesen, most már nem tudok elképzelni autós játékot kormány nélkül
(kivéve nfs széria)
Majd belejössz, csak sokat kell gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest