Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz Bazzzs #22854 üzenetére

Nekem kb 1 hónapba telt mire rájöttem, mit hogyan kéne csinálni billről kormányra váltáskor. Ezalatt egész sokat játszottam.
    Először olyan beállítást akartam találni mint ami billentyűzeten is volt, mert azt szoktam meg. Aztán a FFBet is valami normálisra kellett állítani, hogy ne is rázzon szét, de azért érezzem ha mondjuk a rázókövön megyek, meg ha csúszik az autó segge.
    A mostani beállítással csak serpentinen van baj a tó melletti macskakövön, az kegyetlen - ez az 1etlen hely ahol hangos a G25 :D
    Sim driftelni még mindig nem tudok kormánnyal, még mindig lassú vagyok hozzá, próbálkoztam a beállítások módosításával, de még mindig nem tudom nekem mi lenne jó kormányhoz a sim driftre. CTF még esélytelenebb kormánnyal.
    Jelenleg csak versenyezni tudok kormánnyal, az alapjában véve egész jól megy már. De egy pálya-autó kombinációhoz többet kell gyakorolni, mint billentyűzettel, sokkal többet. Lehet, hogy csak a több gyakorlás miatt, de szerintem az analogitásnak is van némi köze ahhoz, hogy a köridők javultak, nagyon sok gyakorlás után persze. Remek példa erre nálam, hogy most buggyval megdöntöttem a régi billes, speedbugos harpoon rekordomat broadon fél másodperccel. Anno harpoonnal voltam gyorsabb.
    Billen versenyhez 200 körüli ranget használtam, most 900at használok, de a kormány csak 720ig fordul, így a játékban kicsit gyorsabban fordul a kormány mint a kezemben. nekem versenyhez az ilyen beállítás -ilyen arány- jött be.
    Szerintem sim drifthez és majd ha megjavul a zászlós mód akkor szerzek majd 1 gamepadot (a mostanin tönkrementek a gombák :( )

Most, hogy jönnek a csapatok és tagjaik, meglepődtem hogy ilyen sokan aktívak itt is. Játékban nem sokkal találkoztam mikor még aktívabban játszottam. Remélem sikerül magam újra aktívvá tenni jövőhéten és akkor csaphatunk pár kört - csak sim :)

• sagesz93

addikt

válasz Bazzzs #22854 üzenetére

Hát először állítsd be rendesen a kormányt, én az elején egyenesen se tudtam menni, mivel elég rossz beállításokkal mentem, de aztán belőttem rendesen, most már nem tudok elképzelni autós játékot kormány nélkül :D (kivéve nfs széria)
    Majd belejössz, csak sokat kell gyakorolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés