Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Na kicsit visszajöttem, szombaton megyek terepgyakra és utána megint itt
Lassan átolvasom az 1 hét alatt kreált hsz-okra, amire szeretnék persze. Itt az első Ricco-nak:
Ez az arkád ill drift fizikából sim fizikába történő átmenet utáni gyors kanyarodási kényszer következtében történő gyors amplitúdó (kilengés), minek végzete a megpörgés talán az Invictus egyik legnagyobb hibája! Én ezt csak úgy hívtam (és jelentettem is) h az árkád követ a sim-ba, vagyis az első teóriád tűnik helyesnek, miszerint megmarad az árkád sim-ban, de fordítva nem igaz. Ilyenkor csak egy gamerestart segít. Nem a neted/géped hibája.
Mariann: nem akarom bántani a fiúkat és védeni sem az AGEt de ezek a méretes hibák Fiona kezdete óta Invictus bakik és nem hiszem h mindent az AGE-re kell fogni, ha ezeket a bugokat, árkád fizikára állást, hibákat (mint feljebb is írtam) nem fogható az AGE-re. Tény h amit ők csinálta/nak bizonyos dolgokban sem ésszerű politika, de vannak olyan húzásaik amik megérthetőek az ő szempontjukból, ugyanígy az Invictus szempontjából is. Ha ezzel keresnéd a kenyered, te is másképp néznéd a dolgokat.
Tibee: nem javaslom h kirakd Aeriára (nem néztem h azóta kiraktad e)
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ha megtörik akkor nekem is megváltozik a vezethetőség,de ez szerintem normális és jó dolog.Természetes hogy a beállítások elmennek egy ütközésnél,és javítanod kell,ami ugye időveszteség.Ez legalább annak kedvez aki hiba nélkül tud menni,nem a falnak csapja és nem történik semmi rossz ugyanolyan marad a kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest