Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Na kicsit visszajöttem, szombaton megyek terepgyakra és utána megint itt
Lassan átolvasom az 1 hét alatt kreált hsz-okra, amire szeretnék persze. Itt az első Ricco-nak:
Ez az arkád ill drift fizikából sim fizikába történő átmenet utáni gyors kanyarodási kényszer következtében történő gyors amplitúdó (kilengés), minek végzete a megpörgés talán az Invictus egyik legnagyobb hibája! Én ezt csak úgy hívtam (és jelentettem is) h az árkád követ a sim-ba, vagyis az első teóriád tűnik helyesnek, miszerint megmarad az árkád sim-ban, de fordítva nem igaz. Ilyenkor csak egy gamerestart segít. Nem a neted/géped hibája.
Mariann: nem akarom bántani a fiúkat és védeni sem az AGEt de ezek a méretes hibák Fiona kezdete óta Invictus bakik és nem hiszem h mindent az AGE-re kell fogni, ha ezeket a bugokat, árkád fizikára állást, hibákat (mint feljebb is írtam) nem fogható az AGE-re. Tény h amit ők csinálta/nak bizonyos dolgokban sem ésszerű politika, de vannak olyan húzásaik amik megérthetőek az ő szempontjukból, ugyanígy az Invictus szempontjából is. Ha ezzel keresnéd a kenyered, te is másképp néznéd a dolgokat.
Tibee: nem javaslom h kirakd Aeriára (nem néztem h azóta kiraktad e)
-
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ha megtörik akkor nekem is megváltozik a vezethetőség,de ez szerintem normális és jó dolog.Természetes hogy a beállítások elmennek egy ütközésnél,és javítanod kell,ami ugye időveszteség.Ez legalább annak kedvez aki hiba nélkül tud menni,nem a falnak csapja és nem történik semmi rossz ugyanolyan marad a kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest