Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Nem siklok át.
Arra akartam kilyukadni, hogy régebben sokkal jobban lehetett haladni.
Ma már ez nem így van.
És most arra tessék gondolni, hogy ugyanannyi játékkal, mint korábban.
Ahogy Target is írta, hogy gyenge a pontozás. Nagyon arra hajlott el, hogy vegyél ezt, vegyél azt.
Fejlődni korábban szórakozás volt, most meg szinte "wow-os zombinak" kell lenni. Nem vicces?
Amúgy poén vagy sem, de pl. Target már többször törölte, én még 1x sem... valahogy annyira még nem tudta kihúzni a gyufát a magyar fejlesztők és a látvány miatt(pláne mióta nem 9550-en keresztül nézem a játékot. (Jó nem egy Grid, vagy Pro street, de elmegy, a fizikát meg hagyjuk, mert abban LFS az ász meg az RBR)a bugokkal az a bajom, hogy anno a Diane beta alatt mennyit jelentettünk? mik voltak a válaszok? Akkor nagyon nem úgy tűnt, hogy akarnak is csinálni valamit.
Azóta viszonylag keveset játszottam, mert szélmalom harcnak tűnt a bugokkal szemben. Új peccs, új bug. Akkor ez volt a trend.kérem kacssojja kiii.
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő