Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Te jóóóóó ég. Látom te sose fogod megérteni, de nem baj, mivel most úgyis ráérek így kifejtem utoljára ,és ha most se érted akkor én többet sajna nem tudok tenni.

Arra akartam kilyukadni, hogy régebben sokkal jobban lehetett haladni. Itt felvetődik az hogy mit értesz régen alatt?
De akkor nézzük majdnem az elejétől mondjuk ezév februárjától. Akkor egy 7 körös B-road átlag 2000-2400RP-t adott (attól függ hányan voltak, hanyadik lettél,stb) Most egy 4 körös B-road ad 1200-2500 között (ha tied a BLT akkor sokat ad.) Namost ha azt nézzük, hogy nem vagyok első, nem az enyém a legjobb kör akkor is kapok ~1200RP-t. És ez 4 kör nem 7 szóval ugyanott vagyok.
Régen nem volt ilyen hogy explorer meg drift meg fánk sem. Most van, szóval akkor ezek szerint (amik megintcsak tények csak te ezeken átsiklasz...
) most jobban lehet fejlődni. Ne mtudom most mennyit ad egy kb 8-10 perces explorer, de olyan 5-8K között lehet valahol. (Régen 7 körös B-road adott ~2200-at ami ~14 perc.)Jah igen, volt egy rövid időszak amikor kb 1 hétig sokat adott minden map mivel az új patch miatt 300%-os bonusz volt, de az 1 hét volt kb. és az is ilyen ajándék volt. (jah kérem a jót könnyű megszokni de nem ehez kéne viszonyítani.
)Régen nem volt ennyi autó amire lehetett költeni, most van, DE nem kötelező megvenni mind. Ha régen vettél volna egy cl4-es verdát akkor most is vehetsz 1-et, csak nagyobb a válszték ami nem baj...

Másik verzió: Arra akartam kilyukadni, hogy régebben sokkal jobban lehetett haladni.
Jah hát kérem lvl 1-es szintről tényleg hamarabb fel lehet fejlődni lvl5-ös re mint mondjuk lvl 38-ról 39-re ,de ez így van rendjén.
Jó nem egy Grid, vagy Pro street, de elmegy, a fizikát meg hagyjuk, mert abban LFS az ász meg az RBR -De ha Grid jobban tetszik vagy LFS vagy akármi ,akkor mérnem azokkal játszól? Vagy PT függő lettél és nem tudod ráhagyni ha nem tetszik ,vagy valaki erővel kényszerít? Hát könyörgök ,ha van 2 vagy több válsztásom akkor nyilván azt válsztom ami a jobb...

Összegezve annyi lényeg, hogy fejlődni ugyanúgy lehet mint régen(sőtt még picit jobban is), csak most nagyobb hangsúlyt kapott az hogy az fejlődik gyorsan aki jobban keni neki, ami meg mondjuk logikus.

-
Karibaba
aktív tag
válasz
mackosajt
üzenetére
Ahogy Csaba is mondta fejlődni simán lehet!!!!! Csak azokat kell csinálni amit már vagy 1000 szer leírtunk, de akinek ez magas vagy ennyire nem megy a játék , FŐLEG EZEK AZ EMBEREK FIKÁZZÁK A JÁTÉKOT , azok maradjanak ezen a szinten ,szórakozni stock class 1 el is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák

- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GigGigabyte RX 9070 XT Gaming OC Ice 16G (Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor nézzük majdnem az elejétől mondjuk ezév februárjától. Akkor egy 7 körös B-road átlag 2000-2400RP-t adott (attól függ hányan voltak, hanyadik lettél,stb) Most egy 4 körös B-road ad 1200-2500 között (ha tied a BLT akkor sokat ad.) Namost ha azt nézzük, hogy nem vagyok első, nem az enyém a legjobb kör akkor is kapok ~1200RP-t. És ez 4 kör nem 7 szóval ugyanott vagyok.
) most jobban lehet fejlődni. Ne mtudom most mennyit ad egy kb 8-10 perces explorer, de olyan 5-8K között lehet valahol. (Régen 7 körös B-road adott ~2200-at ami ~14 perc.)