Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt #13369 üzenetére
Az ,hogy egy 5 gigás bughalamaz nem igaz, van benne bug ,de már korántsem annyi ,mint régen. (a fizetős EA-s gamekben amiért 10K-t is elkérnek abban több bug van...
, tapasztalat!))
Jah hogy nem vagy profi, játszani se akarsz, fórumot se szeretnéd nézni, DE azért legyél tele RP-vel. Hétköznapi nyelven ez kb úgy szólna, hogy egéssz nap otthon verem a lompost néha benézek a melóhelyre mert egy jó bögyös szőke bombázó kolléganőm van ,és még a kávé is finom, és zsééé meg csak úgy dől. (mondjuk ilyen is van csak sajna nagyon ritka
)
Mostanában én se játszok már sokat (se ezzel ,se mással, mert se időm se kedvem) ,de mikor még többet toltam akkor ha akartam Rp-t akkor lett is, és nem ültem itt egéssz nap és nem is fizettem érte. Vannak lehetőségek, csak ki kell használni őket... (pl. explorer,fánk,könnyű pár perces eventek,stb.) Egyszóval ne légy lusta körülnézni, de ha meg lusta vagy akkor ne "fogd" a játékra.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
mackosajt #13369 üzenetére
Ne keltsünk vitát mackó ,mert aki elkötelezett a PT felé az úgy is tolja akármilyen bugnonfree !
A zárt béla óta toltam napi szinten ,mert láttam ,hogy érdemes hajtani valamiért pl cracer tuning vagy destroyerre ! Nem is volt ilyen banga nagy különbség a módok között..pl englandon 7 kör után 1000 rp -t kaptunk kb (bp és egyéb "jó dolgok" nélkül) és abból már lehetett shoppingolni a kis verdára pl féklámpa-visszacsapószelepet..ez ami változott (nekem) sajna.Az AP -s dolgok az egyre fontosabbak és az "ingyenes" része egyre haloványabb ,bár várható volt..
Peccsenként előveszem azt megyek pár percet vele ,azt irok pár sort a saját tapasztalatombó' itt-max törlik a modik
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest