Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plutor
aktív tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
sztem is az f2-s nézet a legjobb
ma találkoztam Marlboroval,tényleg paraszt
valamint Bage[HUN] nevü illetővel,aki még bunkobb.
2x kaptam miatta áthajtásos büntit
-
törölt tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Én nem használom a visszapillantót, mert egyrészt egy 10-est lezuhan az fps ha bekapcsolom
másrészt meg a nyílra sokkal jobban tudok hagyatkozni, ez a visszapill nem olyan mint az élő...
Egyébként én sajnálom hogy nincsen lökhárítókamera-nézet, én azt szeretem a legjobban ha nem látom a kocsit, csak az utat... -
4d
aktív tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Igen, belsőből sztem is a legjobb. Viszont ami zavaró h belülről nem érzem h mikor válik irányíthatatlanná.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

másrészt meg a nyílra sokkal jobban tudok hagyatkozni, ez a visszapill nem olyan mint az élő...
Egyébként én sajnálom hogy nincsen lökhárítókamera-nézet, én azt szeretem a legjobban ha nem látom a kocsit, csak az utat...