Hirdetés
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Shad0w
üzenetére
"bill-el elő jön ez a probléma (mer hogy a faszba nyomjak félig egy két állású gombot?)"
Shadow, szerintem a PT billentyűzettel való irányításával semmi gond. Egyébként a billentyűk "pötyögtetésével" simán be lehet venni bármilyen kanyart, amit gamepaddal vagy bárrmi más analóg eszközzel is. Igaz, ha gyors akarsz lenni és pontosan venni az íveket, akkor egy másodpercen belül elég gyakran kell lenyomni és felelengedni a gombokat (gáz, fék, kanyar, néha ellenkormányzás).
Nagyon finoman lehet így kormányozni, még TA-ban is... csak gyakorlat kérdése...
Trackmania Nations jól megtanított engem erre... ott is pont ez a helyzet áll fenn. Analóg vs. billenytyűzetKicsit más:
Kezd elegem lenni a speedbugból.... Most ligafutamon szerencsém volt, de általában az ellenkezője áll fent. Körönként 4-5 másodperccel vertem a mezőnyt indokolatlanul... komolyabb erőlködés nélkül.. Azonos kocsik ellen és nem kezdők ellen mentem... Nem én vagyok ennyire jó. Igaz, remek futamot mentem, mert a köridejeim (1 kör kivételével) nagyon konstansak voltak (pár tizedes szórás)
Nekem van lelkiismeret furdalásom miatta, mert "így" nyertem... Könnyű ráfogni, hogy csak a speedbug pozitív hatásának köszönhetően nyertem... pedig nem ilyen egyértelmű ... Így részben csökken a győzelem értéke vagy talán el is veszik?!Fejenállva könyörgöm... Szüntessék már meg a speedbugot invictusék... Lassan egy éve küzdünk vele... Invictustól nem nagyon hallottam semmit, hogy nagyjából hogyan állnak a bug detektálásában... (hiba okának keresése még mindig?, vagy a játék egy részének (komolyabb) újra írásával lehet megoldani és már dolgoznak rajta? vagy egyáltalán foglalkoznak vele?) mert engem a "dolgozunk rajta" semmit mondó szöveg nem elégít ki jelenesetben.
-
PaJa1
őstag
válasz
Shad0w
üzenetére
Nekem ezzel a patch-el sem tűnt fel semmi a hangok terén... a hiba leeht nálam van.
Mennyi volt az a legjobb köridő? Ha 1.15 vagy alatta akkor az tényleg fölényes.
Nekem sikerült billentyűzetre is jó beállítást találni, olyan mintha gamepaddal mennék csak 1 kézzel (igen botkezem van, a gamepadon a gombákat is vagy fullra kinyomom vagy sehogy).
Nyomogatva a billentyűt lehet szépet fékezni, satuzás nélkül - elsőre nekem se ment. BW2n az első kanyarban ahol nagyot kell fékezni ott én is álló kerekekkel esek be és utána full gázzal becsúszok a balos kanyar ideális kezdőpontjához, a jobboldali palánk mellé, és megint fék. Ezt billentyűvel és gamepaddal is ugyanúgy meg lehet csinálni. Szerintem.Irányítás beállításom: minden segítség 0%, válaszidő 10. a kormánytekerés,vagy micsoda 215 fok
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest