Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
lol, részvétem.. Én egyszer a telefonnal jártam így, hogy kábé 10 kör volt hátra egy harmincasból, jól álltam, erre elkezd rezegni a zsebemben. Gémpaddal, két analóg karral nyomom, ezért esélyem nem volt felvenni, csak annyira értem rá, hogy az egyik egyenesben kibogarásszam, és megnézzem ki volt az. Aztán öt körrel később bevillan a skype ablak, hogy ott is hív, de azt se vettem fel, gondolván még öt percet csak kibír
Aztán megnyertem, és visszahívtam. És kiderült, hogy tényleg fontos volt, de szerencsére nem életbevágó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán megnyertem, és visszahívtam. És kiderült, hogy tényleg fontos volt, de szerencsére nem életbevágó.