Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
master bud
tag
A Traktor egy mixelő proggie, jelenleg talán a legjobb a kategóriájában, persze ez mindig szubjektív. Egyre több bakelit/CD DJ használja olyan dolgok miatt amit másképp lehet, hogy nehezebb megoldani. A többség azonban utálja, mert valahogy a szakma megszégyenítését látják benne.
Én sosem gondolkoztam bakelitben, mert ha hihetek a zenészek/kiadók honlapjainak, akkor kevés bakelit jön ki, inkább a CD-t preferálják. Psy/goa CDket Magyarországon egy-két helyen lehet kapni, amúgy marad a külföld. Emellett nagyon sok unreleased track van ebben a műfajban, ezek pedig a neten terjednek, persze lehet, hogy tévedek.
Mivel nem akarok DJ lenni, csak szórakozásképpen foglalkozok a keveréssel. Az 50 rugónak az én életemben máshol van a helye, tisztában vagyok azzal, hogy ez ugyanolyan elhivatottságot igényel mint az a dolog amire én költöm a pénzt (utazás+sport).
De annak viszont örülök, ha más is örül és jól érzi magát. Ennyiben nekem ki is merül a ''behangosítás''
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest