Hirdetés

Aktív témák

• Club

őstag

Gondoltam felhozom a témát, és le is szeretnék írni pár dolgot, mert kicsi elkeseredtem azon amit láttam.
    Nemtudom hogy közületek ki az aki tényleg szereti a Holland&Angol vokális Tech-trance-et, de én imádom.
    Ezt is játszom.
    Magyarországon még idő, és sok sok belefektetett munka kell ahhoz, hogy ez a zenei világ elterjedjen, de a világ többi részén, már kezdi elnyerni megérdemelt helyét.
    Megnéztem most az egyik legnagyobb party-szervező cégnek a honlapját, és láttam az idei Trance Energy-ről a képeket.
    Hát kész...
    Itt a linkBővebben: link
    Mivel itthon játszottam eddig még csak, egyenlőre szomorúan látom, hogy itthon más nincs, mint a drog, és a pénz.
    Semmi másról nem szólnak a mai''elektronikus zenei partyk''.
    Én ezt rettenetesen sajnálom, és minden erőmmel azon leszek, és vagyok hogy ez megváltozzon.
    Nézzétek meg ezeket az arcokat..
    Érdekes módon akárhányszor megnézem az itthoni partyképeket, agresszív, szétcsapott, szét-ütött embereket látok, akik vicsorognak, és meg akarják mutatni, hogy ők bizony milyen kemények, mert x y drogot fogyasztottak, és miylen k***va jó a party.
    Aztán ha éppen Balázs Pali
    énekel, nekik az is mindegy.
    Miért van ez így?
    Miért nem lehet elmenni azért egy buliba hogy igenis jól érezzem magam, és élvezzem a zenét?
    Miért van ez itthon így?
    Nemértem...
    Nézzétek meg ezeket az embereket!
    örülnek, nevetnek, egész buliban végig ordítanak, élvezik a zenét, az együttlétet.
    Tudják értékelni amit a zene nyújt nekik.
    Persze, lehet, sőt biztos hogy ott is van drog.
    De akkor miért érzem azt, hogy köze sincs a magyar partyéletnek ehhez?
    De semmi,semmi köze?

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés