Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
válasz papírzacskó #12268 üzenetére
Akoskának ha kiviszed Angliába akkor megveszi
-
papírzacskó
csendes tag
válasz papírzacskó #11129 üzenetére
Megpróbáltam még 3X és most is hiba van. De miért? Fsone09 mod+amit linkeltél pályacsomag. És mégse akar működni.
TDU2: PapirzacskoHUN
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #11126 üzenetére
őszintén szólva, az eredetihez képest csak az edzések, időmérő, ill. futam kezdésének időpontját írtam át benne. Vannak benne ezek a sorok:
Practice1Day = Friday
Practice1Start = 11:00
Practice1Duration = 90
Practice2Day = Saturday
Practice2Start = 17:00
Practice2Duration = 90
Practice3Day = Saturday
Practice3Start = 11:00
Practice3Duration = 90
Practice4Day = Saturday
Practice4Start = 17:00
Practice4Duration = 90
QualifyDay = Saturday
QualifyStart = 17:00
QualifyDuration = 30
QualifyLaps = 255
RaceDay = Sunday
RaceStart = 17:00na hát itt egységesen 90 percre raktam az edzéseket, 30 perc időmérő. És az időpontokat is. Variáltam velük, mert más időpontban máshogy áll a nap és aszerint máshogy vetődnek az árnyékok. Próbáltam úgy belőni, hogy kb jó legyen, de mindegy amúgy sincs kész, mert szar jelenlegi állapotában. Csak a szerveren ez maradt, mert mindig volt valaki a szerveren éppen, amikor módosítottam volna a fájlt, ahhoz meg újra is kell indítani a szervert... Nem tudom, hogy ezeknek mi köze van ahhoz, hogy nekimész a palánknak és error.
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #11124 üzenetére
ok akkor az nem olyan nagy gond, a tapadás a lényeg, az a tdf-ben van megadva úgyis ... a gdb-t meg sztem leszarjuk ... az új tdf-vel biztos jobb időt fogsz majd menni
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #11120 üzenetére
megnéznéd, hogy melyik fájl zavar a kettő közül? szal próbáld meg először az egyikkel, aztán csak a másikkal is... szóval egyszerre ne a 2 új fájl legyen benn... elemeznünk kell a helyzetet.
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #11117 üzenetére
nem kell nekimenni, verseny az úgyis ciki amúgy nem tudom mi a gond ... dugjál egyet aztán majd holnap foglalkozol vele megint... a 2 fájl egyébként... szóval az egyikben csak alap dolgok vannak, az nem befolyásolhatja h mi van ha palánknak mész ... a másik fájlban, ahol a tapadási együttható is van, amit mi növeltünk, nos annak sem kéne bekavarnia ...
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #11114 üzenetére
remélem leszedted ausztráliához azt a 2 fájlt amit linkeltem ás be is másoltad őket a megfelelő helyre
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #11112 üzenetére
oldalunkon Hotlaps egyébként én még nem mentem rajta tisztességes gyors kört. mármint fs09-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz papírzacskó #6197 üzenetére
Tegnap teszkós kormánnyal 1:15.943-at mentem, de volt még a körben kb. 0,4-,05mp.
Szerintem 1:15 eleje reális egy jól behangolt setuppalWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz papírzacskó #6197 üzenetére
Most nem mentem rajta mert nincs kormányom de még a régi FS06 moddal és az ahhoz tartozó pályán mentem 1:15.1 körüli időt, CTDP05-ből meg 1:13 rémlik
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz papírzacskó #6182 üzenetére
Miért nem gyakorolsz Magny-Coursban? Legalább kipróbálhatnád magad egy gyakfutamon
Egyébként rFactorcentralon szerintem van setup olyan amit keresel.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #6155 üzenetére
kezdetnek tedd magasra a blokkolásgátlót, és az autó beállításainál az első szárny dőlésszöge legalább akkora legyen, mint a hátsó szárnyé. Az alap setupban (szerintem helytelenül) az első szárnynak kisebb érték van adva, mint a hátsó szárnynak. Az első szárnyé lehet nagyobb is egyébként kicsivel. A telemetria programot érdemes használni, ebben a hsz-ben le is írtam, hogyan kell használni, legalább arra, hogy belődd az autó magasságát.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz papírzacskó #6150 üzenetére
Üdv,
Versenyen a leggyorsabb kört Farkas futotta, 1:26.001 volt ez az idő. Szabadedzésen valószínűleg volt 25-ös idő is kevésbé kopott gumikkal, no meg persze nagyobb bátorsággal.
szerk.: itt van egy pályabejáró videóm. Látszik, hogy volt 24-es idő is akkoriban. Mondjuk most így visszanézve, elég furán vezettem akkoriban.
Amúgy 2x-es benzinfogyasztással és gumikopással megyünk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest