- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
akoska07 #11505 üzenetére
hmm fura mert akkor sztem más pályánál is szólnia kéne ... vagy nem értek hozzá ... 1 db rfm fájl van modonként, szóval nem pályánként van. Pedig azt hittem, hogy egy monaco-s fájl nem tetszik neki. A héten összerakom az önkicsomagolós trackpackot, de abban az rfm is benne lesz, mert már volt vele másnak is gondja, ami nem tudom miért lehet mert van akinek nincs gondja vele ...
addig is, itt van az rfm fájl, ami a szerveren is fenn van, másold be az rFactor\rFm könyvtárba, ami ott van azt írd felül! Aztán reméljük jó lesz.Más: újabb videó F1 2010-ről, szó van benne arról is, hogy milyen profin oldották meg állítólag a hangzást, állítólag teljesen jól verődnek vissza az autók hangjai az épületekről stb hogy még élethűbb legyen a hangzás is... mondjuk amikor Spa-t mutatták, nekem az jutott eszembe hogy jó lenne ha fps-mód is lenne a játékban és be lehetne menni a házakba enni meg lövöldözni
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest