Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
proof88
addikt
JColee megsértődödd
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Egyetem, meló. Tegnap ittam, ma is inni fogok, kb ennyi.
szerk.: készülök a nagy visszatérésre
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
más: tudom későn kérdezem, de nincs kedve valakinek jönni a ma megnyíló Zengő Shopba? 10-től 12-ig ott lesz Norbi is, Bp Nagyszőlős út 43.
én vennék magamnak valami szexi rucit!
-
proof88
addikt
azt hiszem, Michelisz Norbi lesz szombaton és vasárnap Wéber Gábor mellett a stúdióban kommentátor.
-
proof88
addikt
na látjátok milyen jó a logi support, másfél év után elromlott exbarátnőm egere, írtam nekik, küldenek egy újat. Amúgy azt olvastam valakitől hogy a logitech csak akkor ilyen készséges ha 1 éven túl történik a gebasz. Ha 1 éven belül, akkor hajtanak el h vigyed a boltba.
-
proof88
addikt
én meg PR00F vagyok, én meg pláne később fékezhetek
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #17545 üzenetére
baj van az idegrenceremmel! sajnos előfordul h 1 helyett 2x kattintok valahova, pl előbb is nyomtam fészbukon 1 lájkot de duplakattintás lett belőle és ezt nem én csinálom hanem valamikor így jön ki és versenyen is volt olyan h 2-t váltottam pont emiatt, mert 2x mozdul be az ujjam így sosem leszek igazán világbajnok!
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
szeretném jelezni, hogy a kedves EX-ligatársaim már semmibe vesznek, tisztelet a kivételnek!!! A héten is ráírtam 4 emberre, ebből 3 ignorált, és csak 1 vette a fáradságot hogy válaszoljon!!!
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #17487 üzenetére
pedig én igazából nő vagyok, csak amíg versenyeztem nem akartam bevallani, mert akkor kivételeztetek volna velem! Persze így is előzékenyen előreengedtetek mindenhol, így elmondhatjátok, hogy egy lány megvert benneteket autóversenyzésben!
Mostanában több szabadidőm van, és néha magányosnak érzem magam. Olyan jó lenne valakit magam mellett tudni átjöhetnétek gémelni! -
-
proof88
addikt
amúgy a 3. rugó miért 3.? Gondolom a kerekenként 1-1 rugó azok az elsődlegesek, az anti roll bar-ok a 2.-ok?
-
proof88
addikt
válasz AMD_ok #17461 üzenetére
talán kap gariból egy G27-et mert még garos volt a G25-je aminek az a gondja h enyhén fékez akkor is ha nincs lenyomva a fékpedál ... és a tisztítás sem segített
szerk.: vak vagyok, ok hát összehasonlítási alapnak max NAGT-t tudok ajánlani vagy FSone-t mert azokban mentem én (meg KTCC-ben, de azt hagyjuk, estem-keltem benne ).
[ Szerkesztve ]
-
-
proof88
addikt
válasz JColee #17443 üzenetére
egyáltalán nem selejtes a kormány, a tiéd az ha már itt tartunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert nekem nem nyomja a féket randomra. Az enyém tökéletesen működik. Kíváncsi voltam h milyen lesz összehasonlítani a pár hónapossal, mert Horcsának olyanja van. Sajnos mondta Beast h az enyém hangosabb és kopottabbnak érezni... remélem kenéssel lehet segíteni rajta ... kérdezte h szedtem-e már szét, mondtam h még nem (azé is mondom h lehet h kis zsírzással jobb lenne).
Úgyhogy örülnék ha nem terjedne el h én itt selejtes dolgokat adok el. Jól működik és nem kontaktos. Én többet nem tudtam róla mondani. Ha lenne összehasonlítási alapom egy friss G25-tel, megmondtam volna h érzésre kopottabb. De az nem is volt zsákbamacska h több mint 2 éves a kormány és ugye nem éppen vasárnapi sofőr voltam...
-
proof88
addikt
mivan srácok
-
proof88
addikt
eladó lesz a héten a g25-öm... akit érdekel jelezzen
-
proof88
addikt
hogy áll a helyzet?
Lesz szombaton bajnoki futam?
Versenynaptárat még mindig nem kaptam.
Amúgy ha versenyeznék akkor se jönnék mert elvágtam a kezem. Úgyh no para. -
proof88
addikt
válasz JColee #17429 üzenetére
pedig én csak azt látom hogy kivettem az egómat a ligából és erre összeomlott
Komolyra fordítva a szót, nem kell pánikolni. Én még mindig azt mondom, hogy ki kell rakni logoutra egy rövid bemutatkozó írást, ami tagtoborzás is egyben. Másrészt meg régebben volt valami link ahol lehetett regelni ligát, az is egy lehetőség új tagok érkezésére. Nem szabad pánikba esni attól hogy aug. vége van, max később kezdődik a szezon, nagy kaland. Őrizzétek meg a hidegvéreteket!
-
proof88
addikt
PR00F88 távozása nagy feszültséget váltott ki a liga tagok között!
-
proof88
addikt
csetbox kontrol
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #17387 üzenetére
igazából már fenn van minden tábla, rájöttem h egyszerűen meg lehet oldani és pár perc alatt fel is került minden tábla az adatbázisba most csak az az 1etlen gondom van, hogy miért nem tud csatlakozni, holott teljesen jó dolgok vannak a config php-ban ... meg örülnék mondjuk egy részletesebb hibajelzésnek is.
-
proof88
addikt
Ma reggel megszületett Sziszifeca kislánya!
-
proof88
addikt
még annyi van hogy nekem egyszer valami bekavart az rfactorba, de nem tudom hogy csak abba vagy minden más játékba is ahol ffb van, mert mással nem játszottam, mert nem olyan volt az ffb, mint ami addig volt hanem erősebb. A megoldás az volt hogy szerverre fellépés után kocsiba ülés, vissza garázs, alt+tab, vissza a játékba, kocsiba ülés, vissza garázs, és kocsiba ülés és így már jó az ffb. Utóbbi fél évben kb mindig így játszottam már rfactorral. És minden alt+tab után az volt hogy először kocsi aztán garázs aztán kocsi és úgy jó. Valami bekavart neki mert természetesen régebben nem kellett ez. Igazából odáig már nem jutottam el h újrarakjam az rfactort.
Szabesz amúgy VLSUI-féle loaderre gondolt. asszem.
szerk.: egyébként rakd újra az egészet szerintem, érdemes tiszta lappal kezdeni a szezon elejét.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
mivan srácok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest