Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Már vagy harmadszorra aszalom végig a tegnapi utolsó tizen pár kört.
-
Frenky89
addikt
-
Frenky89
addikt
Máshol is volt már ilyen. Legtöbbször úgy néz ki, hogy időmérőn küzdök a kocsival, majd versenyen sokkal jobbnak érződik a tapadás, akár úgy is, hogy eggyel keményebb keverék van felrakva. Persze edzésen kipróbálva semmi különbség, esetleg valami minimális, de az pont a lágyabb keverék javára, nem pedig fordítva.
-
Frenky89
addikt
válasz
JColee #15573 üzenetére
Jah, meg nem tudom a témában megszólalók hány százaléka olvasta el a bodywork-ről szóló szemelvényt, hogy ne a másiktól hallottak, légből kapott infók alapján ítélje meg a helyzetet, hanem egy picit objektívebben álljon hozzá, mert most mindenki úgy dobálózik, mintha hű de nagy expert lenne (amit cila is "megerősíthet").
Olyan jókat aszalok némelyiken. Egy bővített mondaton belül ellentmond magának.
Nah, most már ráhagyom, mert így is elég offtopik lettünk.
-
Frenky89
addikt
válasz
Speedg #15576 üzenetére
De hogy ez mitől botrány, tavaly ugyan ez volt azt nem lett belőle semmi*.
Másrészről meg még egy átgondolt szabályértelmezést nem láttam egy oldalon se. Mindenütt írogatják a mm-eket nagy bőszen, meg úgy hivatkoznak egy-egy szabálypontra mintha az önmagában leírná, hogy mit csinálhat a szárny.
*Spa-ra ugyan meg kellett változtatniuk állítólag a szárnyat, de a 100kg-mal is átment a teszten, aztán menet közben meg ugyan úgy hajlott és aztán nem is firtatták.
Szabesz: pontosan
Amúgy, most az első futam után mindenki ráparázott erre a témára, úgy marcangolják a Red Bull első szárnyát, mintha csak abban lenne az az 1 sec.
-
Frenky89
addikt
Ami az F1 topikban megy:
-
Frenky89
addikt
Valaki tudja, hogy Monza mikor érte utol a magyar útminőséget?
-
Frenky89
addikt
Nem tehetek róla... a rendszerfejlesztés annál inkább.
-
Frenky89
addikt
A BMW-seknek küldenék egy virtuális pacsit a tegnapi balettelőadásunk alkalmából tisztelettel.
-
Frenky89
addikt
MOTY
1és 7 ill. 9
-
Frenky89
addikt
Valaki nagyon nem akarja, hogy én versenyezzek...
Éljen az rFactor!
-
Frenky89
addikt
válasz
Iron Funeral #14663 üzenetére
Nekünk reggel hatkor volt. Egyetlen egy két kredites szabadonválaszthatóért küzdöttem 1 órát. Kivételes módon nem halt le a terheléstől a rendszer, viszont az adatbázis szerver minden felvételi próbálkozásomat időtúllépés blabla szöveggel díjazta. Végül lezárult a küzdelem, mert elfogyott a hely...
-
Frenky89
addikt
Én pedig szeretném ha az általam eddig elért (tavalyiakat is) pontot áthozhatnám idénre, egy tetszőleges egynél nagyobb egész szorzóval.
-
Frenky89
addikt
Hogy is van ez?
-
Frenky89
addikt
B.Ú.É.K.
-
Frenky89
addikt
Szerintem jobb lett - bár hosszú távon még nem próbáltam -, de nem produkál annyi értelmetlen broadside-olást és kerékblokkolást az autó, mint a v1.0-val, ami nekem tetszik.
Amúgy én csak a Shader-ös verziót töltöttem le, amiből csak a SP-t telepítettem fel, így nem gabalyodik össze a v1.0-s MP-vel (legalábbis a szeró nem reklamált semmiért).
-
Frenky89
addikt
válasz
proof88 #14121 üzenetére
/callvote event 09/07
Amúgy azért akartam, mert tegnap rájöttem, hogy múltkor miért szinkronizált össze-vissza a játék, mikor kint voltam a pályán, így tegnap tökéletes is volt, de ma megint el kezdett szinkronizálni és ki akartam próbálni, hogy másik törökön is csinálja-e, viszont nem tudtam, hogy az oldalon kint lévő lista és a patch-ek nem kompatibilisek egymással.
szerk.: a C1E+EIST miatt volt a szinkronizálgatás, legalábbis tegnap még biztos e miatt, ma már nemtom...
-
Frenky89
addikt
Boldog Karácsonyt Minden Kedves Topic-lakónak!
-
Frenky89
addikt
válasz
proof88 #14063 üzenetére
Nekem tavaly mindig az volt az első, hogy a leglágyabbra állítottam a rugókat elöl és hátul is. Idén erre nem sok lehetőség van és nekem hiányoznak is a lágyabb rugók.
rFactorConfig rendszerellenőrzési rutinját vajon hogyan lehet rávenni arra, hogy normálisan működjön és ne teljesen irreális értékeket (pl. 2248MB graf. mem. + 0 MB rendszer mem.) rakjon a konfigba? A különböző kompatibilitási módokban való indítást már próbáltam, de nem sok(=0) sikerrel.
-
Frenky89
addikt
Sry ,de rám ne várjatok.
-
Frenky89
addikt
-
Frenky89
addikt
Autosave-autoload van jórészt, de mintha láttam volna valahol a manuális verziókat is, talán a My F1 2010-ben asszem.
Amúgy meg ha virágboltos vagy, akkor offline profilt kell létrehozni (ott ahol az online létrehozását várja tőled, lentebb kell görgetni egy kicsit és lesz egy link az offline létrehozására).
-
Frenky89
addikt
Azt áruljátok el, hogy mit csináltatok a gumikkal, mert nekem még az előző szerveren futott tesztektől is rosszabbul működtek, konkrétan az etapjaim utolsó 5-6 körén már csak korcsolyáztam a közepes gumikon.
-
Frenky89
addikt
Végül mire jutottunk, mi lesz a mai/holnapi program a liga szempontjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest