Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Ha lesz egy kis időm megpróbálom valahogy megoldani.
Sajnos hétvégén nem nagyon volt időm, de ma megcsináltam a d13, ez nagyon tetszett és egyszerű is volt, aztán jött a d14... így a halason megedződve, már neki se álltam stringeket gyártani, gondoltam, hogy megint megszívnám a p2-ben.
Elég hamar (
na jó, egy óra) kitaláltam, hogy tudom megoldani, hogy egy objektumban tárolom az párokat és a darabszámokat, egy másikhoz pedig mindig hozzáadom a párok közé aktuálisan beszúrt betűket, aztán 2 órán át néztük egymást hogy miért nem jó...Mikor az aktuális párokból legeneráltattam az új párokat, akkor sima inkrementálást használtam, ahelyett, hogy azt adtam volna hozzá, ahány darab volt belőle.
Lehet kéne tartani egy kis szünetet már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest