Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Az egyetemen most kell eldönteni, hogy c# avagy java vonalon akarunk tovább menni? Szerintetek melyiket érdemes? Eddig C-t tanultunk. Melyiknek van nagyobb jövője, melyiket fizetik meg jobban...?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. A programozásnak nagyon az elején járok. Tanulmányozom a C programozási nyelv Kernighan, Ritchie féle könyvet. Van benne egy olyan program ami a karaktereket számolja meg így néz ki.
#include<stdio.h>
main()
{
double nc;
for(nc=0;getchar()!=EOF;++nc)
;
printf("%.0f\n",nc);
}
ezután beírom a karaktereket, de nem tudom hogy hogyan lehet kiíratni azt hogy mennyi karaktert írtam be. Netbeanst használok. -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Elkezdtem tanulgatni a c++ programozást. Dev c++ fordító van fent a gépen, de van egy olyan problémám, hogy mikor lefordítatni a programot csak bevillan. Más programmal kellene próbálkoznom, vagy van valami beállítás erre
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Felvettek a debreceni egyetemre programtervezői szakra. És az lenne a kérdésem, hogy szerintetek itthon gyakorolni kell egy erősebb gép vagy elég egy olyasmi is mint ami az alaplapomon van...
Mindenféleképpen veszek gépet, de azért ezt szeretném tudni. Jah és a másik mivel én közgazdasági szakközbe jártam szóval programozás terén 0 vagyok.
Érdemesebb lenne előtte egy webprogramozói szakot megcsinálni, vagy ha belehúzok nem lesz semmi baj? -
Devdi
aktív tag
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Az egyetemre szeretnék menni programtervező informatikusnak, de előtte elszeretnék végezni egy plusz okj-s szakot hogy legyen egy kis belelátásom a dolgokba és azt szeretném megkérdezni hogy melyik érne többet? Egy 1 éves szoftverüzemeltetői vagy egy 2 éves webprogramozói szak? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- League of Legends
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest