- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benmartin
senior tag
Hello!
Persze rengeteg, neked, mint egyetemistának szinte kötelező, az Algoritmusok vagy az Új algoritmusok (ugyanaz, mint az előző, csak újabb kiadás).
Esetleg szokták ajánlani Donald E. Knuth: A számítógép-programozás művészete c. sorozatát, ami elég nehéz olvasmány. Híres könyv még Robert Sedgewick szerzeménye az Algorithms in C, valamint a Wrox kiadónak nem is olyan rég megjelent egy könyve: Beginning Algorithms.
Bírálni ugyan nem szeretnélek, mert nincs hozzá jogom, de ha egyetemen programozást tanulsz, akkor azt gondolná az ember, hogy azért hozzá tudsz szagolni az algoritmus részéhez, ha még egyedül nem is megy zökkenőmentesen.
Linkeket azért nem írtam a könyvekhez, mert ha rákeresel a címükre, akkor könnyedén megtalálhatod őket akár elektronikus formában is.
-
Benmartin
senior tag
válasz
luciferike #3298 üzenetére
nem ide kellett volna, mert nem sok köze van a programozáshoz.
egyébként már felmerült a probléma másnál is (google 2. találat): [link]
-
Benmartin
senior tag
válasz
--=Gefi=-- #2873 üzenetére
stdio.h-ban szerintem nincs getch() fv. definició.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest