Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Vegul az alap probléma megoldása lett jó. Ha fordításkor static -ra állítom, akkor nem kell külső dll és az exe önmagában működik.
Ja és ráadásul GitHub-ot bírtam rá a fordításra, ez így még elegánsabb. C++ kicsit jobb érthető nekem.
A Vercel megoldás is jópofa lenne, ha sikerült volna rábírni a fájl használatra. Majd egyszer... -
junkpod
nagyúr
nakéremszépen. a projekt rugalmasan alakul
jelenleg dobtam a C++ kódolást/fordítgatást és áttértem python-ra és a vercel szolgáltatásra. Ez utóbbi kettőhöz ért valaki?
A kód lényege az lenne, hogy a user feltölthet egy text fájlt, amit az app (szándékaim szerint) mentene majd feldolgozna, majd kiadná letöltésre a módosított változatot.
Viszont nem tudom, hogy milyen mappába/útvonalra tudom menteni a fájlokat futás közben. Bármit próbáltam nem írható volt.
Lehetséges egyáltalán ezt megoldani vercel-en futtatva? -
junkpod
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
Értem, jogos, köszi!
(Megnéztem, a gépemen sehol sincs ez a libc++.dll)
Akkor máshogy kérdezem. Van egy jól működő kód, debug környezetben tesztelve, netes C++ futtató szolgáltatásban tesztelve. Hogy, mivel tudok (free) ebből Windows alatt futtatható alkalmazást készíteni? -
junkpod
nagyúr
Helló! CodeLite GUI-n szerkesztettem egy text file feldolgozó kódot, (C++), debug módban szépen elfordul és fut hibátlanul. Viszont nem tudok belőle önállóan futó appot készíteni.
Átállítottam a building módot release-re, létrejön az exe file, de futtatáskor azt írja, hogy nincs libc++.dll, ha ezt a fájlt letöltöttem valahonnan (
) és beraktam mellé akkor ezen túllendül, de továbbra is hibával kiáll.Hogy és mivel tudok ebből a kódból futtatható appot készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hardcore café
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jelenleg dobtam a C++ kódolást/fordítgatást és áttértem python-ra és a vercel szolgáltatásra. Ez utóbbi kettőhöz ért valaki?
) és beraktam mellé akkor ezen túllendül, de továbbra is hibával kiáll.