- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Sk8erPeter #7946 üzenetére
Ezer köszönet ! Jónak tűnik ki is próbálom. Én csak linux alá találtam megoldást : [link]
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT #7939 üzenetére
Up !
-
Freddy TNT
őstag
hello !
Igen, jónak tűnik. De hülye vagyok a programozáshoz
Létezik készen ilyesmi ?
-
Freddy TNT
őstag
válasz
martonx #7937 üzenetére
Hello !
Szóval adott egy gép, nevezzük szervernek,mert NAS-ként, letöltőkén is funkcionál. Ezen keresztül csatlakozik a netre a többi gép (3db). Azonban nem szeretném, hogy non-stop menjen ezért arra gondoltam félóra múlva leküldöm alvó módba. Aztán mikor kell egy WOL csomaggal fel van ébresztve és minden OK.
Na igen ám, de nem veszi figyelembe, hogy hálózati forgalom folyik át rajta és elszundikál. Arra gondoltam hogy ha a 3 kliensre lenne rakva egy egyszerű kis programocska ami mondjuk megbirizgálja az egeret akkor meg van oldva a dolog.
Természetesen más dologra is nyitott lennék. A lényeg, hogy működjön.
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Olyan rövidke programra lenne szükségem amely egy hálózat adott gépének egerét bizonyos időközönként megmozgatja. (kvázi nem engedi alvó módba a gépet.)
Értelem szerűen ha a nincs már bekapcsolt gép a hálózatban akkor az időkorlát lejárta után lemegy alvóba a célgép.
De ha valami más megoldást tud valaki a problémára azt is szívesen venném,én ezt ötlöttem ki.
Előre is kössz !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest