- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Érdekes problémával találkoztam.
Lassan kész vagyok saját kis oldalammal, pár apróság van még hátra, illetve ugye átnézni böngészőn keresztül. "tesztelni"Mozillán tökéletesen megy az egész.
IE-n illetve Chromeon viszont a gombokat nem működteti normálisan.
A gombok 2 képből állnak, egy amikor aktív, és egy amikor nem.
Ugye ez úgy megy, ha rámegyek egérrel akkor megváltozik, és ha ráklikkelek, akkor úgy is marad míg az adott oldalrészen vagyok.
Felbontással nincs gond, azt már ellenőriztem, tökéletes.
Ez az egy idegesítő hiba van. Persze az oldal ettől még működik, és a gombok is, csak nem teljes "szépségében".Dreamweaver CS3-t használtam, bár én nem hiszem hogy ezzel van a gond.
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest