- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni.
Van 4 IPTV listám mindegyik pont ugyan olyan csak amikor az egyik működik akkor a másik nem. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok e valamilyen algoritmusról vagy scriptről ami ezeket tudná nekem váltogatni?
A terv az lenne hogy csináljak egy fő listás (m3u) és amikor rá kapcsolok egy csatornára akkor automatikusan ki válassza azt a streamet amelyik működik a 4 közül és elindítsa.
Egy kisebb ubuntu serveren szeretném futtatni -
tomko9710
kezdő
válasz
Netszemete #16933 üzenetére
Köszönöm, hogy időt szakítottál rá! Egy picit az én hibám volt a dolog, hogy nem sikerült. Az egész szervert újra telepítettem és utána sikerült. Biztosan a sok próbálkozás meg össze-visszaság miatt nem sikerült.
-
tomko9710
kezdő
válasz
Netszemete #16931 üzenetére
Én is azt hittem. De ez csak a alkalmazást szoftvert telepíti amivel majd lehet futtatni.
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok!
Tudom nem szoktam ide írni, de el akadtam és segítségre lenne szükségem abban, hogy hogyan tudok ebből egy *.jar fájlt csináli?
kvaster/iptv-proxy: Simple iptv restreamer (github.com)
az indító parancs ez lenne:java -jar build/libs/iptv-proxy-all.jar -Dconfig=/path/to/iptvproxy.yml
az "iptvproxy.yml" fájlt azt sikerült elkészítenem... Viszont a *.jar fájl ki fogott rajtam, mert sajnos nem vagyok programozó.
Előre is köszönöm ha valaki tud nekem ebben segíteni -
tomko9710
kezdő
Sziasztok!
Tudom nemszoktam ide írni, de nemtudok már kihez fordulni. Remélem ti tudtok nekem segíteni.
Azt szeretném megcsinálni linux vps szerveremen, hogy egy weboldalról ahová fel van töltve egy film (pl:clipwat....) annak automatikusan letöltse a direct linkjét.
Lehet, hogy nem megoldható vagy csak én nem jövök rá hogyan kell, de remélem tudtok nekem ebben segíteni.
A legjobb lenne az ha naponta le tudná szedni a linket és azt el mentené egy "strm" fájlba vagy "txt"-be. Esetleg van erre valamilyen parancs az automatikát azt megtudnám szerintem oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest