- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
martonx #20749 üzenetére
Jelenleg van főallasom de sok a szabadnapom es azt szeretném filmezés helyett valami normálisabb módon eltölteni. Valamit tanulnék de ha nem is főiskola egyetem, valami ami úgy nem olyan "bonyolult" nem feltétlen a programozás de igazából nem tudom milyen ágai vannak a programozasnak. Mostanában merre erdemes elindulni.
Esetleg tech it support? Erre is van valami olyan megoldás cegeknel hogy "beugrósként" csinálni? -
flash-
veterán
Sziasztok!
Programozással kapcsolatban szeretnek valami olyan szakágban tanulni amivel aztán kömnyedém meg kereshetek alkalmazottkent 400-500 ezer forint nettót.
Nem tudom hogy ilyen azintre ami ilyen keresetet ad mennyi idő eljutni de muszaj lenne tanulnom hogy legyen valami piacképes szakmám. Merre hova hogyan induljak el.?
Menne az ozzoni tanulás, otthoni munka is mert olyan a beosztás hogy sokat vagyok itthon.
Megkoszonnem ha valaki "utbairamyitana" -
flash-
veterán
sok álláshirdetés van amihez kell programozás tudtás..
melyik nyelvet érdemes megtanulni ami növelheti az elhelyezkedési esélyeket diploma nélkül is?java vagy c (vagy egyéb??)
vagy inkább valami sap szerűséget?(nem pont programozó akarok lenni,de valamit ha már meg akarok tanulni mi legyen az?)
-
flash-
veterán
sziasztok
segítségeteket kérném.
van egy baráti társaságunk.
szeretnék egy zártkörű fórum oldalt.(vagy hasonlót ahol meg lehet osztani dolgokat)nem vagyok programozó,ezért olyan megoldást keresek ami már "kész"és csak be kell regisztrálni rá,tehát olyan megoldás kell amin nem kell már semmit programozni csak moderálni.
én lennék a moderátor és fontos hogy legyenek olyan topicok ahol hozzászolni és a hozzászólásokat elolvasni csak azok legyenek képesek akiknek engedélyt adok külön.
elsőre ennyi
mit tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest