- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Én is használnám sokkszor, csak ugye nem minden nyelvben van, de szerintem sokkal olvashatobbá lehet tenni vele a kódot, nem kell állandóan if meg case tengereket fosni, hanem csak goto, és szépen blokkokba lehet szervezni az eljárást. Sokkal jobb, mint 6 egymásba ágyazott if, 4 egymásba ágyazott for ciklussal.
Én attól vetem le magam a forgószékről, amikor minden ciklussal van megcsinálva, ha kell, ha nem.
Egyébként meg a goto az kb. egy memória címzés, hogy az interpreter tudja hová másszon, ha bekövetkezik (ha jól sejtem), nem értem ez miért lenne rossz bármilyen szempontból....
-
pelyib
tag
Ha jol emlekszem akkor annak van egy admin appja, ahol latod a statuszt a komponenseknek, ott mit mutat ha meg megvan ez?
Webes XAMMP feluletet elered?
Activity monitor -> keress erre: "Apache", ad talalatot?se a Chrome, se a Safari nem akarja lefuttatni a Scripteket
Mit nem akar lefuttatni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest