- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
Sischo #11700 üzenetére
Én egy ilyen képzésen végeztem (Yellowroad, ez ingyenes, de utána fél évig csak ők közvetíthetnek ki (nekünk még 4 hónap volt)), a vége után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy nagy multinál, de 3 hét után már interjún voltam, csak sokáig tököltek a felvételivel. Kettőnket vettek fel a céghez, illetve velünk együtt még 2 Codecoolos srácot. Fizetés is elég jó, majdnem másfélszerese, mint amit a tanfolyamon garantálnak.
Egyébként ASP.Net-ben fejlesztünk most, ez nem volt a tanfolyam része, de a cég mondta, hogy kell, úgyhogy a képzés után önállóan tanultam. Eddig úgy érzem, jó az az alap, amit kaptunk, nyilván még elég sok idő elmegy az új technológiák tanulásával, de ez szerintem egyetem után is ugyanígy lenne, úgyhogy én elégedett vagyok.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Sischo #11705 üzenetére
Azert azt meg erdemes megemliteni, hogy a jelenlegi munkaeropiaci helyzetben egy jobb IT cegnel, foleg Budapesten, eleg gyorsan konvergalnak felfele a fizetesek, mert tudjak, hogy csak a penz beszel. Lehet hogy br 350-400-al kezdesz, de ez rovid idon belul 500-600 lehet. Ha 1-2 even belul valtasz masik helyre ott mar duplat kerhetsz, es 3-5 even belul mar 1M felett jarunk.
Hosszu tavon nem feltetlen rossz befektetes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- NBA és kosárlabda topic
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest