Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Ha az a cég egy tipikus kiszavazó-show, páran már lesben állnak mindkettőtökre, melyikőtöket tudnak kirúgni (**). Aztán lesz egy veszekedés, hogy ki a felelős, és rásózzák valakire a veszteséget. Őt elföldelik. Amelyik enterprise ügyfelet nem tudja átvenni a konkurencia, azt is elföldelik. És azzal "megoldottuk a problémát".
(**) Amikor elkezd meleg lenni a helyzet, szerintem lépj le onnét, különben téged is elföldelnek

-
coco2
őstag
A dokumentáció (vagy akár komment) egy másodvélemény arról, hogy ami logikátlanságot a kódban látsz, az bug-e vagy feature. Anélkül soha semmiről nem fogod azt tudni. De ha valamelyik cégnél csak annyira ért hozzá a vezetés, hogy a dokumentáció nem éri meg az időt, én amondó vagyok, had legyen igazuk, nem kell nekik ahhoz a projekthez sem dokumentáció, sem komment
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- BestBuy ruhás topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)