- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Persze hogy nem fut le, mert a wscript motor nem tud vba kódot futtatni... ez pedig kevert vba - vbs kód
With Sheets.***
ez biztos nem működik magában, esetleg ha az elejére raksz egy ilyet:
Set Sheets=wb.sheetsColumns.***
magában ez sem fog. ez valami wb.Activesheet.Columns - vagy valami iylesmire hivatkozna excel vba alapjánAz összes "magában álló" objektumot át kell nézned és megállapítani, hogy vbs-ből hogy tudod meghivatkozni.
-
bradam
aktív tag
Illetve itt van az azóta "javított" fájl, nem tudom hol lehet a hiba. Talán rosszul adtam meg az objektumokat explicit?
martonx: Ezek alapján átnyálaztam, ötletem nincs hol szúrhattam el.
-
martonx
veterán
vbs-ből teljes egészében (na jó majdnem) lehet formázni a megnyitott xls-eket. Így ránézésre szerintem senki nem fogja megmondani neked, hogy hol a hiba. Az biztos, hogy az ötlet jó, és működőképes.
Viszont a VBA kódod nem fog egy az egyben működni VBS-el, legalábbis a régi emlékeim szerint. -
Sk8erPeter
nagyúr
Ez egész jó feladat gyakorlásnak. Ha böngésző extensiont írsz, akkor JavaScriptben kell megírnod (bár gondolom ez nem új infó).
Chrome-nál a fül létrehozására az onCreatedet kell beállítani, de ez még az URL beállítására nem megfelelő ("Note that the tab's URL may not be set at the time this event fired, but you can listen to onUpdated events to be notified when a URL is set."), tehát arra az onUpdated kell:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onUpdated
a fül bezárására a megfelelő listener az onRemoveddal kerül beállításra:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onRemovedLehetséges megoldás, hogy az URL megnyitásakor eltárolod az adott domainhez (! - vagy akár aldomainhez...) tartozó dátumot+időpontot, majd bezáráskor kivonod az aktuális dátumból (a dátumkivonásra egyszerű eszközök vannak JavaScriptben), aztán ezt eltárolod, hozzáadva a korábbi időhöz (azt el kell döntened, hogyan fogod tárolni, adott órára/napra/hétre/hónapra szűrve, vagy hogyan).
Tároláshoz:
chrome.storageAztán ha belemerülsz, esetleg a JavaScript topicban nyugodtan kérdezősködj. Tényleg jó feladat, sok sikert hozzá, ha belevágsz!
-
Én is ezt akartam tanácsolni elsőre. Aztán körbenéztem a Firefoxnál, és nem találtam ilyesmit, így aztán nem is válaszoltam. Ettől még az lehet a legjobb megoldás, ha magad csinálsz egy ilyet. A history jó alap ehhez, csak nézned kellene ugyebár, hogy egy-egy tab meddig aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest